"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

39.9 C
Trikala

ΚΟΤΕΣ: Δεν κατεβαίνουν στον β’ γύρο και στηρίζουν ΚΚΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση), το κόμμα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των καπνιστών, να ψηφίστηκαν στην κάλπη της 21ης Μαΐου από 11.515 πολίτες, συγκεντρώνοντας ποσοστό 0,20%, δεν θα κατέβουν όμως στον β’ γύρο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός τους, Νίκος Λούβρος γιατί το θεωρούν άσκοπο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το κόμμα καλεί τώρα όσους τους έδειξαν εμπιστοσύνη να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ, που αποτελεί «τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και τις ολιγαρχίας».

Η ανακοίνωση του Νίκου Λούβρου

«Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.

Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επι μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Νίκος Λούβρος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης