«Κουρεύτηκε» 99,1% το χρέος κτηνοτρόφου ! Δικαστική απόφαση – «σταθμός» !!! Reviewed by Momizat on . Την ώρα που η κοινωνία συμπιέζεται καθημερινά από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει και η ελληνική δικαιοσύνη δοκιμάζει τις αντοχές της, έρχονται κάπο Την ώρα που η κοινωνία συμπιέζεται καθημερινά από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει και η ελληνική δικαιοσύνη δοκιμάζει τις αντοχές της, έρχονται κάπο Rating: 0

«Κουρεύτηκε» 99,1% το χρέος κτηνοτρόφου ! Δικαστική απόφαση – «σταθμός» !!!

«Κουρεύτηκε» 99,1% το χρέος κτηνοτρόφου ! Δικαστική απόφαση – «σταθμός» !!!

Την ώρα που η κοινωνία συμπιέζεται καθημερινά από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει και η ελληνική δικαιοσύνη δοκιμάζει τις αντοχές της, έρχονται κάποιες στιγμές που όλοι οι εμπλεκόμενοι καταφέρνουν το ακατόρθωτο.

Να δώσουν ελπίδα σε ανθρώπους που ήταν καταδικασμένοι να μπουν στο περιθώριο. Κάτι ανάλογο έγινε και στην περίπτωση που είχε αναλάβει ο νομικός σύμβουλος του ΙΝ.ΚΑ. Θεσσαλίας Άγγελος Γιουρέλης όπου δικαστήριο δικαιώνει υπερχρεωμένο δανειολήπτη, “κουρεύοντας” σχεδόν το σύνολο των οφειλών του με ποσοστό διαγραφής 99,1 % και συνολικό ποσό διαγραφής 496.000 ευρώ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ το Ειρηνοδικείο Ελασσόνας και οι λοιποί εμπλεκόμενοι έσκυψαν στο πρόβλημα του 50χρονου πρώην κτηνοτρόφου και τελικά τον δικαίωσαν, καλώντας τον να πληρώσει μόνο 4.800 ευρώ από τις 501.000 ευρώ που είχε σε δάνεια από την Αγροτική Τράπεζα.

Αποτέλεσμα εικόνας για χρεη ιδιωτών

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή