"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Κούγιας: «Το τέλος του Γιαλιά είναι πολύ κοντά!»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του

στην εφημερίδα “Ελευθερία” αναφέρθηκε και πάλι στον πραγματικό ιδιοκτήτη των Τρικάλων, Χρήστο Γιαλιά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Το τέλος του είναι πολύ κοντά” ενώ απάντησε και στο ποδοσφαιριστή των Τρικάλων, Παντελή Ριζογιάννη, ο οποίος είχε πει ότι ο πραγματικός πρωταθλητής είναι τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Η Α.Ε.Λ. πήγε στα Τρίκαλα χωρίς Ουρτάδο, Γιοβάνοβιτς, Βαρέλα, Αναστασόπουλο ενώ έπαιξαν με ένεση Μονιάκης και Ναγιάρ, είχαμε έναν διαιτητή που μας υποχρέωσε να δεχθούμε δυο γκολ οφσάιντ και μια άδικη αποβολή. Και συνεχίζουμε να διαβάζουμε δηλώσεις αυτού του υποκειμένου που μπορεί να γραφτεί βιβλίο γι’ αυτόν και τους μπράβους του για τα έργα και ημέρες που είχε με τον Μανδραϊκό και τον Πανελευσινιακό.
Τέτοιου είδους υποκείμενα όπως και άλλα που γνώρισα στον χώρο του ποδοσφαίρου είτε μπήκαν φυλακή είτε εξαφανίσθηκαν από τον χώρο.
Το τέλος του είναι πολύ κοντά.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς συνεχίζουν τον γράφουν ως πρόεδρο και μεγαλομέτοχο ενώ εμφανίζεται με αυτή την ιδιότητα ο γιος του.
Όσο για τις δηλώσεις του Ριζογιάννη ότι πραγματικός πρωταθλητής είναι τα Τρίκαλα αυτός είναι ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στη διάλυση της Αναγέννησης Καρδίτσας και τον υποβιβασμό στη Γ’ εθνική κατηγορία με τη γνωστή υπόθεση των στημένων αγώνων του 2008 που οδήγησε στην καταδίκη του τότε προέδρου και του τότε προπονητή της ομάδας της Καρδίτσας.
Με τι ειδικό βάρος μπορεί να μιλήσει ο ποδοσφαιριστής του Πανελευσινιακού-Τρίκαλα την ώρα που όλο το ποδοσφαιρικό κύκλωμα γνωρίζει τι έγινε στον αγώνα Πανελευσινιακού-Παναργειακού για να βγει πρωταθλητής ο Πανελευσινιακός και μετά να μετονομαστεί σε Τρίκαλα.
Με αυτό το υποκείμενο θα ασχοληθώ την μέρα που η Α.Ε.Λ. θα κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης