Κούλογλου για Μάνδρα: Τα αυθαίρετα πρέπει να κατεδαφιστούν Reviewed by Momizat on .  Τα αυθαίρετα πρέπει να κατεδαφιστούν σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες. Αυτό κάνει ένα ευνομούμενο κράτος. Προστατεύει τους πολίτες του με κάθε κόστος, είτε  Τα αυθαίρετα πρέπει να κατεδαφιστούν σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες. Αυτό κάνει ένα ευνομούμενο κράτος. Προστατεύει τους πολίτες του με κάθε κόστος, είτε Rating: 0

Κούλογλου για Μάνδρα: Τα αυθαίρετα πρέπει να κατεδαφιστούν

Κούλογλου για Μάνδρα: Τα αυθαίρετα πρέπει να κατεδαφιστούν

 Τα αυθαίρετα πρέπει να κατεδαφιστούν σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες. Αυτό κάνει ένα ευνομούμενο κράτος. Προστατεύει τους πολίτες του με κάθε κόστος, είτε πολιτικό, είτε οικονομικό, είτε κοινωνικό», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, και τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Κατερίνα Δούκα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην επικινδυνότητα για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση που ενέχει η παράταση της πολιτικής ασάφειας στο Βερολίνο, σχολίασε ότι «όταν κρυολογεί η Γερμανία, φτερνίζεται όλη η Ευρώπη».

Ο Στ. Κούλογλου εξήγησε πως «αν παραταθεί η εκκρεμότητα του σχηματισμού κυβέρνησης θα πολλαπλασιαστούν τα αδιέξοδα και θα ενισχυθεί η ακροδεξιά. Θα ήταν προτιμότερο αυτή την στιγμή να γίνει μια κυβέρνηση ακόμη και μειοψηφίας».

 Όπως ανέλυσε ο Στέλιος Κούλογλου οι καθυστερήσεις στην Γερμανία θα έχουν επιπτώσεις στην Ελλάδα, αφού οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, όπως πχ η παραμονή ή η αποχώρηση του ΔΝΤ από το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο. «Όμως δεν πρέπει ταυτόχρονα να ξεχνούμε πως η Ελλάδα είναι ένα μικρό κομμάτι ενός ευρύτερου ευρωπαϊκού προβλήματος. Ο Μακρόν κατέθεσε κάποιες προτάσεις προς επίλυσή του, όμως αυτή την στιγμή στο Βερολίνο δεν υπάρχει κανείς για να το συζητήσει», προσέθεσε ο ευρωβουλευτής, σημειώνοντας ότι σε κάθε περίπτωση αυτές οι εξελίξεις είναι «η αρχή του τέλους της Μέρκελ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή