Κράτος εν κράτει εργολάβος καθαριότητας στα Τρίκαλα – Δ. Παρθένης: «Κλείδωσε την μονάδα εντατικής θεραπείας με το έτσι θέλω» Reviewed by Momizat on . Μεθόδους μαφίας χρησιμοποιεί ο ιδιώτης εργολάβος που είχε αναλάβει την καθαριότητα του νοσοκομείου στα Τρίκαλα καθώς αρνείται να  αποχωρήσει από το νοσοκομείο κ Μεθόδους μαφίας χρησιμοποιεί ο ιδιώτης εργολάβος που είχε αναλάβει την καθαριότητα του νοσοκομείου στα Τρίκαλα καθώς αρνείται να  αποχωρήσει από το νοσοκομείο κ Rating: 0

Κράτος εν κράτει εργολάβος καθαριότητας στα Τρίκαλα – Δ. Παρθένης: «Κλείδωσε την μονάδα εντατικής θεραπείας με το έτσι θέλω»

Κράτος εν κράτει εργολάβος καθαριότητας στα Τρίκαλα – Δ. Παρθένης: «Κλείδωσε την μονάδα εντατικής θεραπείας με το έτσι θέλω»

Μεθόδους μαφίας χρησιμοποιεί ο ιδιώτης εργολάβος που είχε αναλάβει την καθαριότητα του νοσοκομείου στα Τρίκαλα καθώς αρνείται να  αποχωρήσει από το νοσοκομείο και να  συμμορφωθεί  με την απόφαση της Διοίκησης να υπογράψει ατομικές συμβάσεις στους 40 εργαζόμενους της εργολαβικής εταιρείας καθαριότητας, όπως καταγγέλλει στην εκπομπή «Ορθά Κοφτά» ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης.

«Χθες βράδυ , όταν επιχείρησαν να εργαστούν οι καθαρίστριες προπηλακίστηκαν, απειλήθηκαν και απομακρύνθηκαν από εκπρόσωπους του εργολάβου, ενώ συνελήφθησαν η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών», αποκάλυψε στο ρ/σ Στο Κόκκινο ο διοικητής του νοσοκομείου των Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης.

«Συνολικά 200.000 ευρώ πλήρωνε το Νοσοκομείο χωρίς να χρειάζεται, για να πλουτίζουν κάποιοι εργολάβοι» δήλωσε ο κ. Παρθένης, ενώ σημείωσε ότι η αστυνομία έφτασε σε δευτερόλεπτα για να συλληφθούν η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών.

Παρέμβαση στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της εταιρείας ανήγγειλε ο κ. Παρθένης, καθώς όπως επανέλαβε οι απώλειες του Δημοσίου από την παραμονή της εταιρείας ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως.  

stokokkino.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή