Κρήτη: Δεν κηδεύουν την 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο διότι έχει αβάπτιστα τα παιδιά της Reviewed by Momizat on . Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο άκουσμα του θανάτου της άτυχης 22χρονης από τις Κουρούνες Αγίου Νικολάου, η οποία είναι το δεύτερο θύμα της ασφάλτου για Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο άκουσμα του θανάτου της άτυχης 22χρονης από τις Κουρούνες Αγίου Νικολάου, η οποία είναι το δεύτερο θύμα της ασφάλτου για Rating: 0

Κρήτη: Δεν κηδεύουν την 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο διότι έχει αβάπτιστα τα παιδιά της

Κρήτη: Δεν κηδεύουν την 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο διότι έχει αβάπτιστα τα παιδιά της

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο άκουσμα του θανάτου της άτυχης 22χρονης από τις Κουρούνες Αγίου Νικολάου, η οποία είναι το δεύτερο θύμα της ασφάλτου για το 2022.

Η άτυχη κοπέλα που ήταν μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε όταν ανατράπηκε το αυτοκίνητό της το πρωί της Τρίτης.

Μάλιστα, ο σύζυγός της συντετριμμένος από την απώλεια της συζύγου και μητέρας των δύο του παιδιών πληροφορήθηκε ότι η κηδεία της δεν μπορεί να γίνει καθώς και τα δυο παιδιά είναι αβάφτιστα και θα πρέπει να βαφτιστούν.

Οι πληροφορίες του Creta24 ανέφεραν ότι η βάφτιση των παιδιών θα γινόταν το απόγευμα σε κλίμα οδύνης, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κηδεία της νεαρής κοπέλας.

Πηγή: Creta24

Σχόλια (1)

  • Chris

    Γνήσια χριστιανική αγάπη…. Δεν είναι ανθρωπιά αυτό! Παρόμοια συμπεριφορά από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α. Ε. είχαμε και σε χωριό των Τρικάλων πριν λίγα χρόνια

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή