Κρήτη: Πέθανε ηλικιωμένος και η οικιακή βοηθός σήκωσε όλα τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό Reviewed by Momizat on . Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά όταν μία Βουλγάρα που πρόσεχε έναν ηλικιωμένο τον κατέκλεψε μόλις εκείνος πέθανε. Σύμφωνα με πληροφορίες του cret Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά όταν μία Βουλγάρα που πρόσεχε έναν ηλικιωμένο τον κατέκλεψε μόλις εκείνος πέθανε. Σύμφωνα με πληροφορίες του cret Rating: 0

Κρήτη: Πέθανε ηλικιωμένος και η οικιακή βοηθός σήκωσε όλα τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό

Κρήτη: Πέθανε ηλικιωμένος και η οικιακή βοηθός σήκωσε όλα τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά όταν μία Βουλγάρα που πρόσεχε έναν ηλικιωμένο τον κατέκλεψε μόλις εκείνος πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 47χρονη γυναίκα τον τελευταίο καιρό πρόσεχε τον ηλικιωμένο σε περιοχή της Κισσάμου.

Στις 19 Απριλίου, δυστυχώς, ο ηλικιωμένος αφήνει την τελευταία του πνοή. Τότε η 47χρονη βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε την χρεωστική του κάρτα. Πήγε στο ΑΤΜ και διαπίστωσε πως ο λογαριασμός είχε μέσα 1.030 ευρώ.

Η ίδια προσπάθησε να «τραβήξει» όλο το ποσό ωστόσο διαπίστωσε πως υπήρχε όριο ανάληψης. Μάλιστα, δεν δίστασε την επόμενη ημέρα – που ήταν και η ημέρα της κηδείας του άτυχου ηλικιωμένου – να ξαναπάει στο ΑΤΜ και να κάνει ανάληψη το υπόλοιπο ποσό.

Ευτυχώς, η κόρη του ηλικιωμένου αντιλήφθηκε άμεσα τις κινήσεις της 47χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές πήγαν στο σπίτι της και βρήκαν τα 1.030 ευρώ καθώς και την χρεωστική κάρτα του ηλικιωμένου.

Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία και η 47χρονη είναι πλέον αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Πηγή: in.gr

Αφήστε το σχόλιο σας