Κρίσιμες ώρες για 60χρονο Τρικαλινό στο Πανεπιστημιακό Reviewed by Momizat on . Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από το πρωί της Τρίτης ένας 60χρονος Τρικαλινός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από τροχαίο στο Γοργογύρι. Ο τραυματ Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από το πρωί της Τρίτης ένας 60χρονος Τρικαλινός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από τροχαίο στο Γοργογύρι. Ο τραυματ Rating: 0

Κρίσιμες ώρες για 60χρονο Τρικαλινό στο Πανεπιστημιακό

nosokomeio

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από το πρωί της Τρίτης ένας 60χρονος Τρικαλινός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από τροχαίο στο Γοργογύρι.

Ο τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν έχει σταθεροποιηθεί μετά το σοβαρό ατύχημα, με τους θεράποντες γιατρούς να αφήνουν κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για την εξέλιξη της κατάστασης.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στην επαρχιακή οδό Γοργογυρίου – Ξυλοπαροίκου όταν ο 60χρονος με το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Τραυματισμένος ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά εκεί, έπειτα από αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, οι γιατροί συνέστησαν τη διακομιδή του ασθενή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της γειτονικής Λάρισας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή