"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.1 C
Trikala

Κρατιέμαι….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κρατιέμαι, κρατιέμαι, από σεβασμό κυρίως στη μνήμη τόσων νεκρών αλλα η κατάσταση για μια ακόμα φορά σε τούτο τον τόπο έχει αρχίσει να καταντάει εξόχως υποκριτική.

Αναμένω λοιπόν από τον τόσο ευαισθητοποιημένο κι εξοργισμένο Έλληνα πολίτη να βγει αύριο κιόλας σε μαζικά συλλαλητήρια κατά τον ίδιο τρόπο που βγήκε για τη Μακεδονία και να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης, των δημάρχων και κάθε αλλου άρχοντα για όσα ζούμε.

Ταυτόχρονα όμως και για να έχει νόημα αυτή η πράξη θέλω να ζητήσει κάθε Έλληνας πολίτης που έχει έστω κι ένα τετραγωνικό αυθαίρετο να έρθουν οι μπουλντόζες και να του το κατεδαφίσουν.

Να ζητήσει μάλιστα και πίσω τα λεφτά που έδωσε σε εύκολα «πρόστιμα» για να τακτοποιήσει τις αυθαίρετες καβλες του και να πει ότι κακως με άφησε το κράτος να συνεργαστώ σε τέτοιο έγκλημα, το αναγνωρίζω εμπράκτως και βοηθάω την Ελλάδα με τη στάση μου στο να μην ξαναθρηνησουμε θύματα από άναρχους οικισμούς που δεν έχουν καν έξοδο διαφυγής από την πολλή αυθαιρεσία.

Θέλω ο Έλληνας πολίτης να καταδικάσει σε θάνατο αν χρειαστεί τους κυβερνώντες αλλα πρώτα να δώσει το ρυθμό για την αλλαγή μιας νοοτροπίας που ζει και βασιλεύει στη χώρα αυτή εδώ και μισό αιώνα και με κάθε κυβέρνηση.

Θέλω τα εξοχικά στον αιγιαλό, στα δάση, στα βουνα να κατεδαφιστούν με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών τους και να μηνύσουν οι ίδιοι και τη ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ αλλα και κάθε άλλη ΔΕΚΟ που συνέδεσε τα αυθαίρετα εκτρώματά τους με κάθε πιθανό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, νερού, σπα, μασάζ και τα συναφή ενώ μέχρι πρόσφατα και μέχρι να αποκτήσουν ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτων δεν ήξερε ΚΑΝ η πολιτεία ότι υπάρχουν κτισμένα τα αυθαίρετα αίσχη τους.

Ναι, θέλω να δω τον αληθινά πατριώτη Έλληνα που τιμά και προφυλάσσει την πατρίδα του και δεν περιμένει τα πάντα από τις τρισκαταρατες κυβερνήσεις – που όντως κάνουν μαλακιες αλλα προφανώς επειδή βρίσκουν μαλακες για να τις κάνουν παρέα.

Φωτογραφία του Σάκης Κωστούλας.

Θέλω οι γνήσιοι απόγονοι του Λεωνιδα και του Περικλεους να βγουν και να διορθώσουν αυτό που δεν έχει συμβεί ξανά σε καμια άλλη ευρωπαϊκή χώρα και θέλω να το κάνουν ειδικά αυτοί που

1) πούλησαν χωράφια εκτός σχεδίου για οικόπεδα και σε «ελκυστική» τιμή,

2) αγόρασαν κι έχτισαν εν γνώσει τους σε παντελώς παράνομα και μη οικοδομήσιμα οικόπεδα,

3) το κάνανε αυτό ενώ ξέρανε ότι αργά ή γρήγορα το αυθαίρετο που έστησαν θα γινόταν «νόμιμο» με μια τακτοποιησούλα.

Θέλω πατριωτισμό στην πράξη, όχι μόνο θλιμμένες φωτογραφίες στο Facebook, θέλω να δείξουμε ότι είμαστε όντως απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων κι άρα λάτρεις της άμεσης δημοκρατίας και να δείξουμε εμείς όλοι ότι είμαστε πάνω και μπροστά από τις αμαρτωλες, σαπιες κυβερνήσεις που εκλέχτηκαν από αγνούς, άσπιλους, ανυποψίαστους πολίτες που δεν ξέρανε, δεν καταλάβανε, δεν είχαν την παραμικρή ιδεα για το ότι βάζανε τα ίδια τους τα χέρια στα σκατα και τώρα κάθονται και αναρωτιούνται τι βρωμάει.

Θέλω επίσης οι πολίτες που είναι κατηγορούμενοι στα δικαστήρια για αυθαίρετη δόμηση να ομολογήσουν την πράξη τους ενώπιον των δικαστών και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.

Γιατί ο πατριώτης Έλληνας δεν ζητα μόνο την τιμωρία του ηγέτη του αλλα ζητα και τη δική του για το παράδειγμα προς τους υπόλοιπους. Αυτά περιμένω.

Για αρχή.

Αν δεν τα δω, θέλω στ’ αλήθεια να ξέρετε ότι όσα μαύρα φιογκάγκια να βάλετε στα προφίλ σας, όσα πύρινα λογίδρια κι αν ποσταρετε, όσα απανθρακωμένα πτώματα κι αν διαδώσετε, είστε εσείς πρώτοι οι εμπρηστές, οι εγκληματίες, οι πάνω από όλους κι όλα Υποκριταροι του κερατά.

Χαίρετε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Οι Μυτραγύρτες ..

  Ξεκληρίστηκαν σπίτια,κάηκαν ζωντανά μικρά παιδιά και ΑΥΤΟΙ εκεί εκεί.. το χαβά τους… επικοινωνιακή διαχείριση..

  Με μια ύπουλη προπαγάνδα θρησκευτικής φύσης με στοχευμένη προσπάθεια διασποράς της συλλογικής ευθύνης..
  αυτοί οι Μυτραγύρτες λοιπόν, στήνουν προπαγανδιστικό μηχανισμό του στύλ..
  δε διαπράξαμε κάποια αμαρτία ποτέ εμείς οι άσπιλοι αριστεροί κυβερνώντες…αλλά η Ευα η πο$τ@ν@ φταίει για ολα..
  & ΄ετσι με τα διάφορα τρολς διαρκώς κατασκεύαζουν πραγματικότητες στρεβλές προκειμένου να αντεξει η μια και αδυσώπητη βαθειά αλήθεια και ιδιότητα που τους χαρακτήρίζει..
  η ανικανότητα τους..
  και συν αυτής..ο κυνισμός..το θράσος..ο Καρανικισμός..ο εκτσογλανισμός
  Σύμφωνα με τη θεωρία του Freud οι αμυντικοί μηχανισμοί
  Απώθηση,Άρνηση,Ακύρωση,Εκλογίκευση, είναι οι
  τεχνικές που εκτελούνται για την αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων και ερεθισμάτων που δεν μπορούνε να διαχειριστούν ψυχολογικά και έτσι έχουνε ανάγκη να κατασκευάσουν τώρα συνενόχους..
  Ποιοί ??
  Εκείνοι που αρνούνταν λυσσαλέα κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια…
  Εκείνοι του ΔΕΝ πληρώνω..
  Εκείνοι πουμε τα νταούλια τους θα χόρευαν τις αγορές στο ταψί..
  Εκείνοι που στυγνά εμπορεύονταν την ελπίδα για να σαλτάρουν στην εξουσία..
  Εκείνοι που είχαν ξεσηκ’ωσει το σύμπαν με το θάνατο των δυο νεαρών με το μαγκάλι στη Λάρισα

  Αυτόι που τώρα ανακάλυψαν πάνω στα αβοήθητα καμμένα μωρά,τις διαχρόνιες κοινωνικές στρεβλώσεις και με μιά μπουλντόζα θα τα ‘ισιώσουν’ ολα..(αρκει να συμφωνήσουμε..)
  ΑΥΤΟΙ οι ίδιοι που τώρα μοιράζουν δεκαχίλιαρα και διορισμούς στο Δημόσιο για να εξαγοράσουν χρόνο..
  ΑΥΤΟΙ οι ίδιοι ΤΩΡΑ μας καταγγέλουν σαν ”μέτωπο του Μαύρου”
  ΑΥΤΟΙ οι ίδιοι ΤΩΡΑ μας καταγγέλουν πως αν δεν συμφωνήσουμε μαζί τους..
  (ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ δλδ)
  ε τότε είμαστε οι εμπρηστές, οι εγκληματίες, και πάνω από όλους κι όλα οι Υποκρίταροι του κερατά.

  Υγ.1)Κρατιέται ο Λαός στα δόντια… μη δοκιμάσετε την οργή του..!!

  Υγ.2)Δήλωση ιδιοκτήτη (καταπατητή) στο Μάτι

  ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑΣΟΣ !!!

  Το Μάτι ή Σήθι με περίπου 3500 στρέμματα έκταση παραχωρήθηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο περίπου στο 1935 σε πρόσφυγες από την Μικρά Ασία (πχ Βαρδαξόγλου, Μπούφογλου ή Μπούφης κλπ).
  Η έκταση χρησιμοποιήθηκε επειδή ήταν εύφορη για καλλιέργεια σιτηρών και αμπελουργία μέχρι τον πόλεμο του 1940 οπότε και εγκαταλείφθηκε μέχρι και το τέλος του εμφυλίου. Με το τέλος του εμφυλίου η περιοχή σταδιακά σταμάτησε να καλλιεργείται και οι ιδιοκτήτες της περιοχής προχώρησαν σε κατάτμηση και οικοπεδοποίηση των εκτάσεων που κατείχαν όπως τότε δικαιούντο, για να πετύχουν υψηλότερες τιμές φυτέψανε στα οικόπεδα πεύκα που δεν χρειάζονται φροντίδα για να μεγαλώσουν. Οι γονείς μας και οι παππούδες μας (στρατιωτικοί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ΔΥ, παπάδες κλπ) αγοράσανε αυτά τα οικόπεδα τις δεκαετίες του 50 και του 60 και περίμεναν να μπει η περιοχή στο σχέδιο κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ παρά τις βεβαιώσεις των τότε πολιτικών, στην αναμονή αυτή και με την βεβαιότητα ότι η περιοχή θα ενταχθεί στο σχέδιο πόλης χτίσανε μικρές εξοχικές κατοικίες. Το (υποτιθέμενο) κράτος και εν αναμονή της ένταξης έδωσε ρεύμα, τηλέφωνο, νερό και ασφαλτόστρωσε την περιοχή ενώ εισέπραττε όλων των ειδών τους φόρους που έβαζε (δημοτικά τέλη , ΕΝΦΙΑ κλπ).
  Παρόλα αυτά σήμερα και μετά την καταστροφή προσπαθούν να περάσουν την εικόνα ότι είμαστε παράνομοι και καταπατητές και ως εκ τούτου καλά πάθαμε.
  ΟΧΙ κύριοι δεν είναι έτσι!”
  Theodoros Chorianopoulos

  Υγ.3)ΑΡΚΑΣ
  ”Υπήρξε οργανωμένο σχέδιο..
  ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ”

  Υγ.4) ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ Τ Ω Ρ Α……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης