Κρατική επιδότηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Εξαπίνης λέει κατελήφθησαν 2 υπουργοί, 6 κυβερνητικοί βουλευτές και οι αυτοδιοικητικοί της Δυτ. Θεσσαλίας(Καρδίτσας - Τρικάλων) με την απόφαση της ιδιωτικής πια Εξαπίνης λέει κατελήφθησαν 2 υπουργοί, 6 κυβερνητικοί βουλευτές και οι αυτοδιοικητικοί της Δυτ. Θεσσαλίας(Καρδίτσας - Τρικάλων) με την απόφαση της ιδιωτικής πια Rating: 0

Κρατική επιδότηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα

Κρατική επιδότηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα

Εξαπίνης λέει κατελήφθησαν 2 υπουργοί, 6 κυβερνητικοί βουλευτές και οι αυτοδιοικητικοί της Δυτ. Θεσσαλίας(Καρδίτσας – Τρικάλων) με την απόφαση της ιδιωτικής πια ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν μέσω τουριστικής περιόδου να περικόψει τα δρομολόγια Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα.

Βαρύγδουπες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για το θεαθήναι και αντιπολιτευτικές κορόνες για ψηφοθηρικούς λόγους από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση για του τι μέλλει γενέσθαι.

Όλα αυτά βέβαια για την Ιταλική εταιρεία που εξαγόρασε το χρεοκοπημένο και τριτοκοσμικό ΟΣΕ ακούγονται γραφικότητες και η μόνη περίπτωση να αναστραφεί η παρούσα πραγματικότητα, είναι η λειτουργία της γραμμής να επιδοτηθεί από το αρμόδιο υπουργείο στα πρότυπα των άγονων ακτοπλοϊκών γραμμών των νησιών του Αιγαίου.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή