Κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας επιτέθηκε σε δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Αγριο ξύλο στις φυλακές της Λάρισας. Αλβανός κρατούμενος επιτέθηκε και «έσπασε στο ξύλο» δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο. Το περιστ Αγριο ξύλο στις φυλακές της Λάρισας. Αλβανός κρατούμενος επιτέθηκε και «έσπασε στο ξύλο» δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο. Το περιστ Rating: 0

Κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας επιτέθηκε σε δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο

Κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας επιτέθηκε σε δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο

Αγριο ξύλο στις φυλακές της Λάρισας. Αλβανός κρατούμενος επιτέθηκε και «έσπασε στο ξύλο» δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρατούμενος ο οποίος είχε μεταχθεί πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού, επιτέθηκε στους δύο δεσμοφύλακες καθώς εκνευρίστηκε για ένα θέμα που αφορούσε στο επισκεπτήριο. Ετσι, όρμησε πάνω τους και τους ξυλοφόρτωσε με μπουνιές και κλωτσιές. Οι σωφρονιστικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και σπασμένες μύτες ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή