Κριτική Κουρέτα σε Μιχαλάκη-Αγοραστό Reviewed by Momizat on . Όπως καταγράφεται σε τοπικά ΜΜΕ επισκευές του ιστορικού Επισκοπείου της Μητροπόλεως χρηματοδοτεί ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ο Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος ενέκ Όπως καταγράφεται σε τοπικά ΜΜΕ επισκευές του ιστορικού Επισκοπείου της Μητροπόλεως χρηματοδοτεί ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ο Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος ενέκ Rating: 0

Κριτική Κουρέτα σε Μιχαλάκη-Αγοραστό

Κριτική Κουρέτα σε Μιχαλάκη-Αγοραστό

Όπως καταγράφεται σε τοπικά ΜΜΕ επισκευές του ιστορικού Επισκοπείου της Μητροπόλεως χρηματοδοτεί ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ο Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος ενέκρινε κονδύλιο ύψους 300.000 € για την έναρξη των εργασιών’.

Καταρχάς δεν χρηματοδοτεί κανένας Μιχαλάκης. Τα χρήματα αυτά
είναι των Ευρωπαίων πολιτών και σε αυτά δίνουμε λόγο. Στην σύμβαση που είχε
υπογράψει ο κ. Αγοραστός μολις ανέλαβε το 2015 ( ελπίζω να το γνωρίζει ο κ.
Μιχαλάκης), αναφέρονται τα εξής:

‘ Το βασικό υστέρημα της Θεσσαλίας βρίσκεται στην προστιθέμενη
αξία των προιόντων και της γνώσης που παράγεται. Η Θεσσαλία βρίσκεται στο 0 , ενώ
ο ΜΟ της Ελλαδος στο 0.7 και της Ευρωπης στο 2.8’.

Αρα κύριε Μιχαλάκη, την σπουδή που έχετε για την επισκευή της εκκλησιαστικών κτιρίων , δείξτε την επιτέλους και στα σοβαρά έργα που έπρεπε να γίνουν στον τομέα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Εκεί υπάρχουν 63 εκα. Ευρώ και ούτε καν τα έχετε αγγίξει. Τις δικαολογίες του κ. Αγοραστού , ότι ‘η κυβέρνηση μας σαμποτάρει’ να τις ξαναδείτε. Ουτε ο Μπακογιάννης στη Στερεά, ούτε ο Τζιτζικώστας είναι ΣΥΡΙΖΑ. Πάτε δείτε τι έχουν κάνει εκεί, και μετά βγείτε πείτε στους πολίτες γιατί ειμαστε 12η περιφέρεια στις 13 σε απορροφήσεις.

Δημήτρης Κουρέτας

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή