Κριτική Μεϊμαράκη σε Σαμαρά για επικοινωνιακή στρατηγική Reviewed by Momizat on . Ένα-ένα, ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποστασιοποιούνται από την ηγεσία του κόμματος και την επικοινωνιακή στρατηγική του πρωθυπουργού. Αυτή τη φορά ή Ένα-ένα, ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποστασιοποιούνται από την ηγεσία του κόμματος και την επικοινωνιακή στρατηγική του πρωθυπουργού. Αυτή τη φορά ή Rating: 0

Κριτική Μεϊμαράκη σε Σαμαρά για επικοινωνιακή στρατηγική

Κριτική Μεϊμαράκη σε Σαμαρά για επικοινωνιακή στρατηγική

Ένα-ένα, ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποστασιοποιούνται από την ηγεσία του κόμματος και την επικοινωνιακή στρατηγική του πρωθυπουργού. Αυτή τη φορά ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha τόνισε ότι «κακώς φάνηκε ότι επενδύουμε στο φόβο».

Συγκεκριμένα, το στέλεχος της ΝΔ, σημείωσε «αν σήμερα υπάρχει ελπίδα είναι γιατί το 2012 βάλαμε πλάτη», ενώ πρόσθεσε ότι «υπήρξε μια καλή επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ που μας έκανε να φαινόμαστε ότι μιλάμε σαν δανειστές. Κακώς φάνηκε ότι επενδύουμε στο φόβο.»

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκτιμώντας την κατάσταση σαν το αποτέλεσμα των εκλογών να έχει ήδη κριθεί, εκτίμησε ότι «Πληρώνουμε και το τίμημα μιας κακής επικοινωνιακής στρατηγικής».

Ακόμα μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της τελευταίας Βουλής, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ: «μας ταύτισε με τη Μέρκελ γιατί και εμείς αφήσαμε κάποια τέτοια περιθώρια. Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ να κουρέψουμε το χρέος. Μα ποιος δεν θα το ήθελε; Το ζητούμενο είναι γίνεται; Εμείς δεν πρέπει να απαντήσουμε «δεν γίνεται». Πρέπει να του πούμε «πάμε να το διεκδικήσουμε», αλλά μπορεί να διεκδικηθεί;»

Ο Βαγγέλης Μεϊμεράκης, σημείωσε ακόμα ότι: «Δεν υπάρχει επιτροπή εκλογικού αγώνα. Εγώ πάντα τα έλεγα. Ο θεσμικός μου ρόλος μου επέτρεπε μέχρι κάποιου σημείου να λέω κάποια πράγματα. Αυτά που λέω, τα έλεγα και τότε.» ενώ κατέληξε, λέγοντας: «Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά στην οικονομία υπάρχουν. Το πρόγραμμα που εφαρμόσαμε και μας επιβλήθηκε και δεν ήταν πρόγραμμά μας δεν είχε κοινωνική ευαισθησία και πλήγωσε πάρα πολύ τη μεσαία τάξη.»

Αξίζει κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι πριν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αποστάσεις από την επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ, έχουν πάρει και οι Προκόπης Παυλόπουλος, Μαριέττα Γιαννάκου και Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνιζε πριν μερικές μέρες ότι «δεν έχω δικαίωμα να φοβάμαι κάτι που θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός». Η Μαριέττα Γιαννάκου, από τη συχνότητα του ρ/σ «στο Κόκκινο» σημείωνε ότι «αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξει ορυμαγδός», ενώ ο Ευάγγελος Αντώναρος κατακεραύνωνε από την μεριά του τον Μάκη Βορίδη για τα «εμφυλιοπολεμικά» κηρύγματα.

 

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή