Κτηνιατρείο “Μαρκέλα Χασιώτη” – αποτελέσματα διαγωνισμού Reviewed by Momizat on . Η Μαρκέλα Χασιώτη είναι μια πολύ καλή κτηνίατρος και ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη και μεράκι για τη δουλειά της . Υπομονετική , αγαπητή και προπάντων Η Μαρκέλα Χασιώτη είναι μια πολύ καλή κτηνίατρος και ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη και μεράκι για τη δουλειά της . Υπομονετική , αγαπητή και προπάντων Rating: 0

Κτηνιατρείο “Μαρκέλα Χασιώτη” – αποτελέσματα διαγωνισμού

Κτηνιατρείο “Μαρκέλα Χασιώτη” – αποτελέσματα διαγωνισμού

Η Μαρκέλα Χασιώτη είναι μια πολύ καλή κτηνίατρος και ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη και μεράκι για τη δουλειά της . Υπομονετική , αγαπητή και προπάντων γνωρίζει την γλώσσα των ζώων!!!!! Η νέα πρωτοβουλία της έχει να κάνει με τον πρόσφατο διαγωνισμό τα αποτελέσματα του οποίου είναι :

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Μαριάννα Καλλιντερη, Ετήσιος εμβολιασμός ή τοποθέτηση microchip

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Γεωργία Ζαλπαρινη, Δωρεάν αποπαρασιτωση για 1 μήνα

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Χριστίνα Πληκα, Ξηρα τροφή 3 kgr

4ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Ζωή Μηλιτση, 1 set λουρακι-σαμαρακι

5ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Ειρήνη Τσεργουλα, μπισκότα Pro-plan

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά και θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους  από το χώρο του κτηνιατρείου .

Βασ.Τσιτσάνη 49
Τρίκαλα
Κλήση 2431 0 35608

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Μαριάννα Καλλιντερη, Ετήσιος εμβολιασμός ή τοποθέτηση microchip2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Γεωργία Ζαλπαρινη, Δωρεάν αποπαρασιτωση για 1 μήνα3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Χριστίνα Πληκα, Ξηρα τροφή 3 kgr4ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Ζωή Μηλιτση, 1 set λουρακι-σαμαρακι5ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Ειρήνη Τσεργουλα, μπισκότα Pro-plan Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά και θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από αύριο από το χώρο του κτηνιατρείου μας. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες. Καλή Χρονιά!

Δημοσιεύτηκε από Κτηνιατρειο "Μαρκελλα Χασιωτη" στις Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή