“Κυανέρυθρη Πρωτοβουλία” για τον ΑΟΤ Reviewed by Momizat on . Επιστολή μέσω της οποία ανακοινώνουν την κάθοδό τους ως υποψήφιοι για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, απέστειλαν 13 φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα, με το συνδυασμό Επιστολή μέσω της οποία ανακοινώνουν την κάθοδό τους ως υποψήφιοι για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, απέστειλαν 13 φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα, με το συνδυασμό Rating: 0

“Κυανέρυθρη Πρωτοβουλία” για τον ΑΟΤ

“Κυανέρυθρη Πρωτοβουλία” για τον ΑΟΤ

Επιστολή μέσω της οποία ανακοινώνουν την κάθοδό τους ως υποψήφιοι για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, απέστειλαν 13 φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα, με το συνδυασμό τους να ονομάζεται “κυανέρυθρη πρωτοβουλία”.

 

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

 

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Με γνώμονα την αγάπη μας για το Τρικαλινό ποδόσφαιρο, και ιδιαίτερα για την μεγαλύτερη ομάδα του Νομού μας, τον ΑΟ Τρίκαλα, ανακοινώνουμε την πρόθεσή μας να συμμετάσχουμε στις εκλογές για τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ και να διεκδικήσουμε την ψήφο των Μελών του Συλλόγου με το ενιαίο ψηφοδέλτιο «Κυανέρυθρη Πρωτοβουλία». Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι μας χρειαζόμαστε όλους τους αγνούς φιλάθλους στο πλευρό μας , μόνο όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα πάμε την ομάδα μας ψηλά.

Το ψηφοδέλτιο παραμένει ανοικτό προς κάθε ενδιαφερόμενο καθώς αποτελείται από 13 υποψηφιους και αναμένεται να προστεθούν άλλοι 2-3 υποψήφιοι.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (προσωρινό)

ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Ιατρός
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ – Επιχειρηματίας
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Ιατρός
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Δικηγόρος
ΦAΜΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Καθηγητής ΤΕΦΑΑ
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΘΕΜΗΣ – Επιχειρηματίας
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – Επιχειρηματίας
ΖΙΟΥΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Δημόσιος Υπάλληλος
ΛΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ – Οδοντίατρος
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΚΗΣ – Οικονομολόγος
ΤΣΟΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Επιχειρηματίας
ΣΕΛΕΜΕΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Εκτελωνιστής/Λογιστής
ΜΑΓΚΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Επιχειρηματίας

Μετά τιμής,

«Κυανέρυθρη Πρωτοβουλία»

*Εντός της άλλης εβδομάδας, αναμένεται και συνέντευξη τύπου της κίνησης για τις απόψεις και θέσεις σχετικά με τις εκλογές του Σωματείου.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή