"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Κυβέρνηση ΣYΡΙΖΑ 100….ημερών…

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Τελικά οι κυβερνωντες, πρέπει να θεωρούν μειωμένης νοημοσύνης τους Έλληνες πολίτες. Αλλιώς δεν μπορεί κανείς να δικαιολογησει το νέο ανέκδοτο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ότι είναι Κυβέρνηση μόλις…. 100 ημερών, γιατί το προηγούμενο διάστημα ήταν τα ΜΝΗΜΌΝΙΑ και άρα…. ΔΕΝ κυβερνουσαν….. Ενώ, τωρα….. εχουν λυμένα τα χέρια τους…. Οπότε, ούτε…. “Θεσμοί”, ούτε…. “Τρόικα” ….. Αρα, κυβερνούν…. Και ο λαός, πρέπει να τους δοξάζει και ευγνωμονει…..
Κι εμείς που τους πιστεύαμε όταν έλεγαν ότι…. διαπραγματευονται σκληρά, ότι οι
προηγούμενες… “κατοχικες” κυβερνήσεις εκτελουσαν εντολές των “διεθνών τοκογλυφων”, σε αντίθεση μ αυτούς που ασκούσαν περήφανη πολιτική…..
Το ότι υπέγραψαν ένα τρίτο αχρείαστο Μνημόνιο, που κόστισε πάνω από 100 δισ. Ευρώ στην Ελληνική Οικονομία, ότι περιεκοψαν περαιτέρω τις συντάξεις, κυριες και επικουρικες, ότι δεσμευσαν τη χώρα να πετυχαίνει τερατώδη υπερπλεονασματα μέχρι το… 2060, ότι υπερφορολογησαν τους πάντες και κυρίως τους μη έχοντες για να τα πετύχουν, μικρή ή σχετική αξία έχουν γι αυτούς. Ο σκοπός, αγιάζει τα μέσα…. Οι κάποτε ρομαντικοί αριστεροί διανοούμενοι, τρίβουν τα μάτια τους με τους… “τραβεστί αριστερούς”. Τόσο έρωτα για την εξουσία, τόση αγάπη για τις καρέκλες, ούτε ο “σύντροφος Αλαβανος” , δεν μπορούσε να διανοηθεί,για το δικό του εκλεκτό τέκνο…. Όχι μόνο δεν σκέφτονται την προκήρυξη εκλογών μία ώρα αρχυτερα, αλλά τουναντίον θέλουν να τις μεταθεσουν για τον…. Οκτώβριο…. Να τις πάνε όσο αργότερα γίνεται…. Ελπίζοντας οι δυστυχεις ότι όλο και κάτι θα γίνει, ίσως κάποιο θαύμα, που θα τους κρατήσει λίγο ακόμη στην εξουσία…. Γιατί μπορεί να μην πιστεύουν στο Χριστό, αλλά φαίνεται ότι πιστεύουν στα θαύματα…. Κι όλο προσμενουν….
Λησμονουν πως ανέβηκαν στην εξουσία : με λάσπη, ύβρεις, προπηλακισμους, απειλές, ταξιματα, σκίσιμο μνημονιων, ακατάσχετη παροχολογια….
Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν πως ό,τι έγινε μέχρι την 21 Αυγούστου, δεν ήταν δικό τους έργο…. Αυτοί απλά…. κυβερνουσαν… Ενώ τώρα, πήραν και την εξουσία…. Ας σβήσουμε επομένως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κι ας ξεκινήσουμε τώρα για μια νέα… τετραετία….
Και να μη θέλει κανείς να μην τους παραδεχθεί, εδώ τους βγάζει το… καπέλο…. Στην ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ , είναι… ΑΠΑΙΧΤΟΙ …. Παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, κι αυταρεσκοντα γι αυτό….
Μόνο που αυτά που έκαναν στην πλατεία Συντάγματος, με τους δεξιούς και… “ακροδεξιους” “αγανακτισμενους” φίλους τους, ανήκουν στο…. “ένδοξο” παρελθόν…
Τώρα, πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη…. Είναι “σεσημασμενοι” και “δακτυλοδειχτουμενοι” ….
Κέρδισαν χωρίς να παίξουν και θα χάσουν παίζοντας…. Έτσι είναι η ζωή…. Γι αυτό ας αφήσουν τις πολυτέλειες των Πρωθυπουργικων λιαρ τζετς, κι ας προσγειωθουν στην σκληρή πραγματικότητα της πεζοδρομιακης Αριστεράς που έρχεται….

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης