Κυκλοφορεί το ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE summer edition Reviewed by Momizat on . Tο πρώτο FREEPRESSLIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας! Το ΙΔΕΕΣ που θα κρατήσετε στα χέρια σας έχει ένα πλούσιο αφιέρωμα διακοπές στην όμορφη Σκιάθο, προτ Tο πρώτο FREEPRESSLIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας! Το ΙΔΕΕΣ που θα κρατήσετε στα χέρια σας έχει ένα πλούσιο αφιέρωμα διακοπές στην όμορφη Σκιάθο, προτ Rating: 0

Κυκλοφορεί το ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE summer edition

Κυκλοφορεί το ΙΔΕΕΣ GLAM&STYLE summer edition

Tο πρώτο FREEPRESSLIFESTYLE περιοδικό της Δυτικής Θεσσαλίας!

idees_magazineΤο ΙΔΕΕΣ που θα κρατήσετε στα χέρια σας έχει ένα πλούσιο αφιέρωμα διακοπές στην όμορφη Σκιάθο, προτάσεις για έξυπνες αγορές,τα 60 καλύτερα κομμάτια της αγοράς στις εκτπώσεις. Mια καλοκαιρινή φωτογράφηση για το editorial μόδας Bythepool!

Lifestyle συνεντεύξεις: Μαρία Ηλιάκη, μιλά αποκλειστικά στο IDEES για το τέλος του ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ,τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια και μας δίνει συμβουλές μορφιάς και μόδας. Η Μαρία Κορινθίου μιλά για την καριέρα της και το όνειρο της να παίξει στο θέατρο δίπλα στον σύζυγο της Γιάννη Αιβάζη. Ενώ η Ελένη Φιλίνη μας θυμίζει πόσο διαχρονική είναι η αξία και η ομορφιά της.

Nέες αφίξεις, επιχειρείν, μόδα, ομορφιά, lifestylenews!

Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία διανομής, στα σημεία διανομής τύπου και στο γραφείο μας, Βύρωνος 9-Εμπορικό Κέντρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή