Κυκλοφοριακό, σήμανση και καθαριότητα Reviewed by Momizat on . Βασικά ζητήματα του παραδοσιακού οικισμού του Βαρουσίου, του όμορφου και μοναδικού αυτού σε ιστορία, αρχιτεκτονικά επιτεύγματα και ομορφιά, συζητήθηκαν σήμερα τ Βασικά ζητήματα του παραδοσιακού οικισμού του Βαρουσίου, του όμορφου και μοναδικού αυτού σε ιστορία, αρχιτεκτονικά επιτεύγματα και ομορφιά, συζητήθηκαν σήμερα τ Rating: 0

Κυκλοφοριακό, σήμανση και καθαριότητα

Κυκλοφοριακό, σήμανση και καθαριότητα

Βασικά ζητήματα του παραδοσιακού οικισμού του Βαρουσίου, του όμορφου και μοναδικού αυτού σε ιστορία, αρχιτεκτονικά επιτεύγματα και ομορφιά, συζητήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Βαρούσι» επισκέφθηκαν το μεσημέρι τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γ. Κλειδωνόπουλο, η γενική γραμματέας κ. Φ. Μπαλαμώτη, η επί των δημοσίων σχέσεων κ. Λέλα Μάτη και το μέλος κ. Στεφ. Φωλίνας, υπέβαλαν υπόμνημα στον κ. Παπαστεργίου. Τα θέματα αφορούσαν σε τρεις τομείς: κυκλοφοριακό (με ειδικές επ’ αυτού προτάσεις), καθαριότητα (ενίσχυσή της), σήμανση (στην κεντρική πληροφοριακή κολώνα επί της κεντρικής πεζογέφυρας και με ειδικές πινακίδες πληροφοριακού – ιστορικού περιεχομένου στις εισόδους του οικισμού).
Η συζήτηση περιστράφηκε σε όλα τα ζητήματα αυτά και επί μακρόν εξετάστηκε η κατάσταση στη συνοικία.
Στόχο, εξάλλου, του Δήμου Τρικκαίων, είναι η συνεργασία με τους εκπροσώπους και τους κατοίκους του ιστορικού αυτού οικισμού των Τρικάλων, προκειμένου ζητήματα άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα, να επιλύονται ή να δρομολογούνται.
Από το γραφείο Τύπουbarousi2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή