"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Κυνήγι τρούφας από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κυνήγι Τρούφας για στελέχη των Δήμων και των ξενοδοχείων της περιοχής πραγματοποίησε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Το κυνήγι ήταν προσφορά του Μουσείου στα στελέχη αυτά, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά, μία πρωτόγνωρη για την περιοχή δραστηριότητα, η οποία συγκεντρώνει άριστες κριτικές, από επισκέπτες που την απολαμβάνουν από όλο τον κόσμο. 

Ταυτόχρονα, μέσα από δράσεις όπως αυτή, αναδεικνύονται οι εναλλακτικές δυνατότητες της περιοχής και καθίσταται φανερό, του πόσο μπορούν να εμπλουτίσουν το τουριστικό της αποτύπωμα, στα πλαίσια και της απόφασης για τον χαρακτηρισμό της Καλαμπάκας ως «Πόλη της Τρούφας». 

Μιας απόφασης, η υλοποίηση της οποίας απαιτεί την συνεργεία και συστράτευση όλων των φορέων της περιοχής, γεγονός το οποίο συζητήθηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του κυνηγιού τρούφας. Ρόλο ξεναγού καθ’ όλη του τη διάρκεια, είχε ο διευθυντής του Μουσείου, κύριος Νίκος Πάλλας, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μετεώρων κύριος Αλέκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Ξενοδόχοι. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης