Κυρίτσης – Ακρίτα στην ορκωμοσία των αιρετών στον Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Μια ευχάριστη απάντηση έλαβαν οι επιτελείς της νέας δημοτικής αρχής του Δημ. Παπαστεργίου, από το γραφείο του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γ. Κυρίτση. Ο τρικαλινός ηθοπο Μια ευχάριστη απάντηση έλαβαν οι επιτελείς της νέας δημοτικής αρχής του Δημ. Παπαστεργίου, από το γραφείο του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γ. Κυρίτση. Ο τρικαλινός ηθοπο Rating: 0

Κυρίτσης – Ακρίτα στην ορκωμοσία των αιρετών στον Δ. Τρικκαίων

Κυρίτσης – Ακρίτα στην ορκωμοσία των αιρετών στον Δ. Τρικκαίων

Μια ευχάριστη απάντηση έλαβαν οι επιτελείς της νέας δημοτικής αρχής του Δημ. Παπαστεργίου, από το γραφείο του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γ. Κυρίτση. Ο τρικαλινός ηθοποιός – σεναριογράφος – πολιτικός ενημέρωσε το επιτελείο, μετά την πρόσκληση που έλαβε, ότι, όχι μόνο θα παρίσταται στην ορκωμοσία της ερχόμενης Τρίτης, αλλά θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, την αρθρογράφο, συγγραφέα και σεναριογράφο, Ελενα Ακρίτα.
Για το ζεύγος φαίνεται ότι μένουν αξέχαστες οι στιγμές των γυρισμάτων και της όλης φήμης που προσέδωσε στα Τρίκαλα  η θρυλική “Βέρα στο Δεξί”. Ηταν η πρώτη ουσιαστικά δημιουργία ενός πανελλήνιου “μύθου” για την πόλη, αφού οι επισκέπτες συνέρρεαν για να δουν τα στενά του Βαρουσίου, το Φρούριο, το ποτάμι, τον μύλο Ματσόπουλου.
Εκει, δηλαδή, όπου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία. Χώρος, επομένως, συμβολικός:
– τα 2.000.000 τηλεθεατών του τελευταίου επεισοδίου της σειράς,
– “μεταμορφώνονται” σε πολιτικό γεγονός, λόγω της ορκωμοσίας,
– εν όψει της ουσιαστικής αξιοποίησης του μύλου,
– διά της αποκατάστασής του σε μουσείο βιομηχανικής κληρονομιάς
– λίγο πριν αρχίσουν οι ετοιμασίες για τον τέταρτο μύλο των ξωτικών
Αυτοί κι αν είναι συμβολισμοί για τη νέα δημοτική αρχή

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή