Κυρίτσης σε Αγοραστό: Λύστε το πρόβλημα ύδρευσης στον Δ. Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Επίσπευση των διαδικασιών για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Γεωργανάδων και Κλοκοτού λόγω της επιβεβαιωμένης Επίσπευση των διαδικασιών για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Γεωργανάδων και Κλοκοτού λόγω της επιβεβαιωμένης Rating: 0

Κυρίτσης σε Αγοραστό: Λύστε το πρόβλημα ύδρευσης στον Δ. Φαρκαδόνας

Κυρίτσης σε Αγοραστό: Λύστε το πρόβλημα ύδρευσης στον Δ. Φαρκαδόνας

kyritsis1Επίσπευση των διαδικασιών για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Γεωργανάδων και Κλοκοτού λόγω της επιβεβαιωμένης ακαταλληλότητας του νερού ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, ο βουλευτής Τρικάλων της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. είχε απευθυνθεί για το ίδιο θέμα στο υπουργείο Εσωτερικών, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών (δελτίο Τύπου 4/11/2013) στην σχετική Ερώτηση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Φαρκαδόνας έχει προβεί στη σύνταξη μελετών για τη λύση του προβλήματος και τις έχει υποβάλλει για ένταξη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο βουλευτής Τρικάλων Γιώργος Κυρίτσης επικοινώνησε σήμερα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, και ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της ένταξης των μελετών στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Ο κ. Κυρίτσης απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τόνισε την ανάγκη να επιλυθεί το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό, καθώς οι κάτοικοι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό και πόσιμο νερό, και ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειας ως προς την προώθηση της συγκεκριμένης μελέτης για την ένταξή της στο Πρόγραμμα. Ο κ. Αγοραστός τον διαβεβαίωσε ότι θα προωθήσει τις μελέτες και ότι οι απαραίτητες νέες ανορύξεις πρόκειται να δρομολογηθούν το συντομότερο δυνατό.

(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας