Κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα επειδή… «είμαστε όλοι ποδηλάτες» Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Κρόνος Τρικάλων cyclingclub σας προσκαλεί σε ποδηλατοβόλτα. Σημείο συνάντησης η κεντρική πλατεία της πόλης. Στα Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Κρόνος Τρικάλων cyclingclub σας προσκαλεί σε ποδηλατοβόλτα. Σημείο συνάντησης η κεντρική πλατεία της πόλης. Στα Rating: 0

Κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα επειδή… «είμαστε όλοι ποδηλάτες»

Κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα επειδή… «είμαστε όλοι ποδηλάτες»

Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, ο Κρόνος Τρικάλων cyclingclub σας προσκαλεί σε ποδηλατοβόλτα. Σημείο συνάντησης η κεντρική πλατεία της πόλης.

Στα πλαίσια μιας σειράς εκδηλώσεων που ξεκίνησαν την Παρασκευή 6 Ιουνίου από την δημοτική βιβλιοθήκη και τα medialab, συνεχίστηκαν για μία εβδομάδα στα σχολεία της πόλης μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε σε μια ποδηλατοβόλτα με σκοπό την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου τόσο σαν βασικό μέσο μετακίνησης όσο και σαν μέσο άθλησης των μικρών μας φίλων και όχι μόνο.

Ο Κρόνος Τρικάλων cyclingclubφιλοδοξεί να προσελκύσει παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω σε αυτό το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας, που πραγματικά μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο σε επίπεδο άθλησης – υγείας όσο και σε επίπεδο οδηγική συμπεριφοράς. Η επιθυμία μας και η διάθεσή μας να διαδώσουμε αυτό το τόσο σημαντικό άθλημα της ποδηλασίας και τα ευεργετικά του οφέλη στην Τρικαλινή νεολαία είναι ανεξάντλητη και δεσμευόμαστε να ότι με τις συνεχείς δράσεις μας θα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στους μικρούς μας φίλους αλλά και σε πολλούς ενήλικες που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.

Παρακαλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου τόσο σαν μέσο μετακίνησης όσο και σαν τρόπος άθλησης να έρθουν με τα ποδήλατά τους στην κεντρική πλατεία την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα για να απολαύσουμε μία διαδρομή μέσα στην πόλη μας που δικαίως χαρακτηρίζετε η πόλη των ποδηλάτων. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

                                                 ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Cycling Club

kronos_cycling kronos_cyclingclub kronos_cyclingclub1 kronos_cyclingclub2 kronos_cyclingclub3 kronos_cyclingclub4 kronos_cyclingclub6 kronos_cyclingclub7 kronos_cyclingclub8 kronos_cyclingclub9

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή