Κυριακές: Νέο ΟΧΙ των εμπόρων, στήριξη από Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, με κύριο θέμα τη λειτουργία τω Σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, με κύριο θέμα τη λειτουργία τω Rating: 0

Κυριακές: Νέο ΟΧΙ των εμπόρων, στήριξη από Μιχαλάκη

Κυριακές: Νέο ΟΧΙ των εμπόρων, στήριξη από Μιχαλάκη

Σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, με κύριο θέμα τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10-10-2013 στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για άλλη μια φορά εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στο άνοιγμα των 7 Κυριακών όπως έχει νομοθετηθεί, δίνοντας μάλιστα στον κ. Αντιπεριφερειάρχη στοιχεία όπου φαίνεται ότι η πλειοψηφία των τρικαλινών εμπόρων αντιδρά στο άνοιγμα 7 Κυριακών.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Καλλέας τόνισε ότι οι έμποροι δεν θέλουν καμία άλλη Κυριακή εκτός από την Κυριακή παραμονή Χριστουγέννων. «Σήμερα κάνουμε μια πρώτη σύσκεψη να αναφέρουμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τα στοιχεία που έχουμε και τις αντιδράσεις των τρικαλινών εμπόρων και από εκεί και πέρα την άλλη εβδομάδα θεωρώ ότι θα παρθεί και η σχετική απόφαση με τη συμμετοχή και των άλλων εμπορικών συλλόγων του Νομού Τρικάλων.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα σεβαστεί την όποια απόφαση των εμπόρων για το άνοιγμα των Κυριακών. «Μέχρι 6 Νοεμβρίου θα πρέπει να παρθεί η απόφαση από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για το τι θα γίνει με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Η θέση η δική μας είναι όποια απόφαση πάρουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών Συλλόγων θα είμαστε μαζί τους».

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας