«Κυριακή στο Μουσείο», αφιερωμένη στα ζώα των Μετεώρων Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου (11 π.μ), το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στα ζώα των Μετεώρων» Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου (11 π.μ), το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στα ζώα των Μετεώρων» Rating: 0

«Κυριακή στο Μουσείο», αφιερωμένη στα ζώα των Μετεώρων

«Κυριακή στο Μουσείο», αφιερωμένη στα ζώα των Μετεώρων

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου (11 π.μ), το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αφιέρωμα στα ζώα των Μετεώρων» και καλεί τα παιδιά έως 12 χρονών να συμμετάσχουν.
Το προσωπικό του Μουσείου θα ενημερώσει τα παιδιά για τα ζώα και τα πτηνά που ζούνε στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας και στη συνέχεια, με την καθοδήγηση του, τα παιδιά θα δημιουργήσουν διάφορα πτηνά, σε μεγάλο μέγεθος, χρησιμοποιώντας πρωτότυπα, αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά.
Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Κυριακή στο Μουσείο», το οποίο προσφέρεται δωρεάν στους μικρούς του φίλους.
Τα παιδιά δεν πληρώνουν ούτε εισιτήριο εισόδου, ενώ για τους συνοδούς τους, εφόσον επιθυμούν να παραμείνουν στο Μουσείο, ισχύει η τιμή του εισιτηρίου.
Η δήλωση συμμετοχής για όποιο παιδί επιθυμεί να παρευρεθεί είναι απαραίτητη και γίνεται στο τηλέφωνο του Μουσείου: 2432024959 ή στο email: info@meteoramuseum.gr.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή