Κόβουν την πίτα οι παλαίμαχοι του ΑΟ Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30μμ στην Ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή οι Βετεράνοι των Τρικάλων διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τους όπο Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30μμ στην Ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή οι Βετεράνοι των Τρικάλων διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τους όπο Rating: 0

Κόβουν την πίτα οι παλαίμαχοι του ΑΟ Τρίκαλα

Κόβουν την πίτα οι παλαίμαχοι του ΑΟ Τρίκαλα

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30μμ στην Ταβέρνα «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή οι Βετεράνοι των Τρικάλων διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τους όπου θα κόψουν και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα τιμηθούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Τρίκαλα και στον αθλητισμό.
Συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι παλιοί παίκτες του ΑΟΤ Βησσάρης Μαντέλας, Αλέκος Κατσιαούνης, Τάκης Τσιρώνης, Δημήτρης Ρούσσας, Στέφανος Γκαραγκούνης, ο Χρήστος Κούγκουλος που αγωνίστηκε και στον ΑΟΤ αλλά υπηρέτησε και την διαιτησία, ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας Γιώργος Κουτανίτης, ο παλιός πρωταθλητής του στίβου και τώρα προπονητής Χρήστος Παπαχρήστος και οι δημοσιογράφοι Κώστας Παπαδογεώργος, Παναγιώτης Γιδόπουλος, Βαγγέλης Κοντοχρήστος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή