Κόλαση σε Ισραήλ, Γάζα: Αδιάκοποι βομβαρδισμοί και ρουκέτες – Αυξάνονται οι νεκροί Reviewed by Momizat on . Κλιμακώνεται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι ώρες η βία ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους στη Μέση Ανατολή. Από τη Λωρίδα της Γάζας εξακολουθούν να εκ Κλιμακώνεται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι ώρες η βία ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους στη Μέση Ανατολή. Από τη Λωρίδα της Γάζας εξακολουθούν να εκ Rating: 0

Κόλαση σε Ισραήλ, Γάζα: Αδιάκοποι βομβαρδισμοί και ρουκέτες – Αυξάνονται οι νεκροί

Κόλαση σε Ισραήλ, Γάζα: Αδιάκοποι βομβαρδισμοί και ρουκέτες – Αυξάνονται οι νεκροί

Κλιμακώνεται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι ώρες η βία ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους στη Μέση Ανατολή. Από τη Λωρίδα της Γάζας εξακολουθούν να εκτοξεύονται ρουκέτες προς τις πόλεις του Ισραήλ ενώ ο ισραηλινός στρατόςσυνεχίζει τους από αέρος αιματηρούς βομβαρδισμούς. Σύμφωνα με τους Παλαιστίνιους56 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας ενώ ανάμεσα στα θύματα είναι και 14 παιδιά. Την ίδια στιγμή νεκροί είναι και 6 Ισραηλινοί. Οι τραυματίες είναι 100άδες.

Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης οι σειρήνες ήχησαν και πάλι στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωνε μέσω twitter πως ξεκίνησε ακόμα μία πυραυλική επίθεση από την πλευρά της  Χαμάς. Η Χαμάς ανακοίνωσε πως προχώρησε σε νέα εκτόξευση 130 ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας προς το έδαφος του Ισραήλ, σε απάντηση σε ισραηλινές επιδρομές που σκότωσαν διοικητές της ένοπλης ισλαμιστικής οργάνωσης και κατέστρεψαν ένα ακόμη κτίριο στον παλαιστινιακό θύλακα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή