«Κόλλησε» στην Σπάρτη ο ΑΟΤ – Δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο οι «κυανέρυθροι» Reviewed by Momizat on . sportrikala : Όταν μία ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα (βάση των όσων ακούμε καθημερινά από το καλοκαίρι) κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη σε έδρες σαν τη sportrikala : Όταν μία ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα (βάση των όσων ακούμε καθημερινά από το καλοκαίρι) κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη σε έδρες σαν τη Rating: 0

«Κόλλησε» στην Σπάρτη ο ΑΟΤ – Δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο οι «κυανέρυθροι»

«Κόλλησε» στην Σπάρτη ο ΑΟΤ – Δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο οι «κυανέρυθροι»

sportrikala : Όταν μία ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα (βάση των όσων ακούμε καθημερινά από το καλοκαίρι) κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη σε έδρες σαν την Σπάρτη θεωρείται αποτυχία.

Οι γηπεδούχοι με πολλά προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κατάφεραν να ορθώσουν  το ανάστημα τους απέναντι στους «κυανέρυθρους» που είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους αλλά και προβλήματα στην άμυνα.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες έχασαν από δύο κλασσικές ευκαιρίες αλλά καμία δεν ευτύχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γεωργιάδης έριξε στο παιχνίδι τον Αρναρέλλη για ένα μισάωρο περίπου και στο τέλος τον Καμπλιώνη ενώ ο Μαρουκάκης δεν αγωνίστηκε αν και ήταν στην Σπάρτη γιατί δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του.

Οι «κυανέρυθροι» με την απώλεια των δύο βαθμών δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή αλλά και να εκμεταλλευτούν την ήττα της Λαμίας στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Καρτσαμπάς (76′ Βελλίνης), Κατσίκης (55′ Σιώπης), Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (89′ Παναγιώτου), Αναστασάκος.

Τρίκαλα (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Σαρακατσάνος (53′ Αρναρέλλης), Μουμίν, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά (86′ Καμπλιώνης), Κουσκουνάς (62′ Κουσκουνάς)

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ.  Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) με βοηθούς τους κ.κ  Σερεμέτη (Μεσσηνίας), Νίκα (Αρκαδίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αναστασάκο, Οικονομόπουλο, Μπανούση των γηπεδούχων και τους Μουμίν, Ριζογιάννη των Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή