Κόμβοι ουσίας από τον Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Συνεχίζονται σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων, οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με την κατασκευή έργων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που δίνει ο Α Συνεχίζονται σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων, οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με την κατασκευή έργων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που δίνει ο Α Rating: 0

Κόμβοι ουσίας από τον Μιχαλάκη

Κόμβοι ουσίας από τον Μιχαλάκη

Συνεχίζονται σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων, οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με την κατασκευή έργων, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

«Με τις ενέργειές μας αυτές δημιουργούμε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για όλους τους οδηγούς. Ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα», τονίζει σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαλάκης, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών στον κόμβο της Φήκης και στη διασταύρωση προς Στουρναρέϊκα και Μεσοχώρα..

Εκεί συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης των κόμβων, με την εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα την ασφαλέστερη διέλευση των διερχόμενων οδηγών.

komvoi1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή