Κόρινθος: Δεν έχουν επικυρωθεί τα αποτελέσματα των εκλογών! Reviewed by Momizat on . Πέντε μόλις ημέρες πριν την 1η Σεπτεμβρίου που επίσημα αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέες δημοτικές αρχές, οι οποίες εκλέχτηκαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Πέντε μόλις ημέρες πριν την 1η Σεπτεμβρίου που επίσημα αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέες δημοτικές αρχές, οι οποίες εκλέχτηκαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Rating: 0

Κόρινθος: Δεν έχουν επικυρωθεί τα αποτελέσματα των εκλογών!

Κόρινθος: Δεν έχουν επικυρωθεί τα αποτελέσματα των εκλογών!

Πέντε μόλις ημέρες πριν την 1η Σεπτεμβρίου που επίσημα αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέες δημοτικές αρχές, οι οποίες εκλέχτηκαν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, και το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κορίνθου δεν έχει ακόμα εκδώσει απόφαση επικύρωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων για τους δήμους της Κορινθίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, το Πρωτοδικείο με απόφασή του επικύρωσε το εκλογικό αποτέλεσμα για τέσσερις δήμους του νομού, εκτός αυτού της Κορίνθου, όμως την επόμενη ημέρα, λόγω των πολλών λαθών που υπήρχαν πήρε την απόφαση πίσω κι έτσι βρίσκονται όλοι ξανά εν αναμονή.

Ο κ. Πνευματικός δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει τόσο το Πρωτοδικείο και πρόσθεσε, ότι οριακά αν εκδοθούν την Τρίτη οι αποφάσεις προλαβαίνουν να ορκιστούν το Σαββατοκύριακο οι νέες αυτοδιοικητικές Αρχές και να αναλάβουν καθήκοντα την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή