"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Κύριε Βουλευτά τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού -του Κώστα Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Μαραβέγιας υποστήριξε ότι για τα προβλήματα των δημόσιων νοσοκομείων ευθύνεται το νοσηλευτικό προσωπικό διότι δεν υπάρχει αξιολόγηση.

Άσχετο ή σχετικό, ο συγκεκριμένος Βουλευτής είναι γιατρός και επιστημονικός διευθυντής ιδιωτικής κλινικής στη Μαγνησία.

Οι δηλώσεις αυτές κάπου αποσκοπούν καθώς δεν επισημαίνουν τη μηδενική στήριξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που μετά το ξέσπασμα της πανδημίας παραμένει το ίδιο ευάλωτο.

Το Ε.Σ.Υ πραγματικά νοσεί λόγω του υποστελεχωμένου υγειονομικού προσωπικού και των ελλείψεων σε πόρους και αναλώσιμα.

Οι αδυναμίες του Ε.Σ.Υ. δεν αντιμετωπίζονται ουσιωδώς για να μπορεί η κομματικοκρατική μας δημοκρατία να το ελέγχει ευκολότερα.

Θυμηθείτε πως το νέο πρόταγμα για κάθε κυβέρνηση θα είναι η προάσπιση της Υγείας.

Οι δυνάμεις που φτιάχνουν ηγεμονίες θα είναι αυτές που στερεώνουν το Κοινωνικό Συμβόλαιο με σχέδιο διάσωσης και εμπράγματης προσδοκίας για όλους τους πολίτες.

Είναι ζήτημα συνέπειας και ευθύνης να οργανωθεί το Ε.Σ.Υ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για τα προβλήματα των δημόσιων νοσοκομείων ευθύνεται το νοσηλευτικό προσωπικό διότι δεν υπάρχει αξιολόγηση! Για τα προβλήματα της εκπαίδευσης οι κακοί εκπαιδευτικοί που χρειάζονται βελτίωση! (Φυσικά δεν θα δώσουμε χάρη σε κάποιους αχόρταγους εκπαιδευτικούς, που κυνηγάνε τα ιδιαίτερα ακόμη και συνταξιούχοι, δυσφημώντας την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών) Για την εξάπλωση της πανδημίας φταίνε οι ανέμελοι και ασυλλόγιστοι νέοι, αυτοί οι νέοι που δεν μπορούν να τρέχουν όλοι στα πανεπιστήμια γιατί δεν αξίζουν, αλλά τρέχει και παρακαλάει αυτά τα παλιόπαιδα να κάνουν το εμβόλιο δωροδοκώντας τους με τα 150 ευρώ! Βγαίνουν λοιπόν με θράσος περίσσιο γιατροί ( που συνήθως είναι σε ιδιωτικές κλινικές) αλλά και άλλοι πρόθυμοι πολιτικοί (εμείς εδώ έχουμε χαρακτηριστική περίπτωση βουλευτίνας- που όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω- να μας πούνε ότι φταίει το νοσηλευτικό προσωπικό, φταίνε οι γιατροί που δώσανε τα πάντα στην πανδημία, που αυτοί οι ίδιοι έστω και υποκριτικά και αναγκαστικά τους χειροκροτούσαν και ότι είναι καλό να ιδιωτικοποιηθούν γιατί έτσι θα δουλεύουν καλύτερα, γιατί έτσι κόσμος θα είναι ευχαριστημένος!( τώρα πως θα πληρώνει ο κόσμος δεν ενδιαφέρει, εεε δεν μπορούν όλοι να τρέχουν στα νοσοκομεία ( κατά το δεν μπορούν να τρέχουν όλοι στα πανεπιστήμια- ήθελα νάξερα αυτοί που σήμερα είναι βουλευτές, σπουδαγμένοι και από χωριά και φτωχές οικογένειες πως θα σπουδάζανε , μ αυτά που σήμερα στηρίζουν χωρίς ντροπή) -και να εξυπηρετούνται!. Έτσι έχει αρχίσει σιγά σιγά το ξήλωμα του ΕΣΥ καθώς έρχονται από παντού τα μαντάτα, αλλά ποιος δίνει σημασία? (Νοσοκομείο «Αττικόν»: Εν κρυπτώ ιδιωτικοποίηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι), (Το Ασκληπιείο στη δίνη της ιδιωτικοποίησης) και πάει λέγοντας). Και δυστυχώς υπάρχουν “δημοσιογράφοι”ακόμη και τοπικών μέσων που περί “άλλα τυρβάζουν” αντί ν αναδεικνύουν τα πραγματικά προβλήματα. Μήπως έχουν κανένα συμφέρον να προμοτάρουν συγκεκριμένους? ‘ΟΟΟχι δε νομίζω, απλά αυτό ξέρουν να κάνουν! κρίμααα αλλά τέτοιοι είμαστε τέτοιοι πολιτικοί και τέτοιοι δημοσιογράφοι μας αξίζουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης