"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Κύριε Ελέησον Μαρίνα και Κατερίνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση – θέση του ιερέα της Αγίας Κυριακής Τρικάλων είναι επίσημα γνωστή. Είναι ανεπιθύμητοι οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου για το γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Θα τους δεχτεί μετά από έμπρακτη μετάνοια, δηλαδή θα πρέπει να πάνε στον πνευματικό για εξομολόγηση και στη συνέχεια να κάνουν και μια δημόσια δήλωση ότι αναγνωρίζουν το λάθος που έκαναν, να ζητήσουν συγνώμη από τον Θεό και από τον ελληνικό λαό και να το καταδικάσουν.

Μιας και μάθαμε πως η κ. Κοντοτόλη, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ του νομού, θέλει να πάει την Κυριακή σε αυτή την εκκλησία να προσκυνήσει και να εκκλησιαστεί, μήπως να το ξανασκεφτεί;

Μπορεί βέβαια να την στηρίξει η κ. Παπακώστα, γνωστή για τη φιλοθρησκευτική της στάση,  και να πάνε μαζί οι δύο κυρίες ή και όλοι μαζί οι βουλευτές και υπουργοί του νομού μας στην Αγία Κυριακή, μεγάλη η Χάρη της.

Και επί γης… ούτε ειρήνη ούτε αγάπη βλέπουμε… 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τί την θέλουν την Εκκλησία;
    Στα Σούπερ Μάρκετ περισσότεροι σταυροκοπιούνται από την ακρίβεια!
    Εκεί να πάνε μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και ρίξουν τις τιμές.

  2. Η Παπακώστα να πάει στην Ιερά Μονή Γκούρας και η Κοντοτόλη στην Ιερά Μονή Βουτουμά και να γίνουν μοναχές. Να προσεύχεται η πρώτη για τον Κυριάκο και η δεύτερη για τον Στέφανο. Μόνο έτσι είναι η σωστή μετάνοια για την ψήφο υπέρ….

  3. Θα φάνε κράξιμο και καλά θα τις κάνουν!! Όπως και όλους τους υπόλοιπους οσφυοκάμπτες!!! Βουλευτές χωρίς καμία προσωπική βουλή!!!
    Δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα το τι ψήφισαν και για τις ολέθριες συνέπειες που έπονται!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης