Κύριοι ας είμαστε σοβαροί, έχει και η ψηφοθηρία τα όρια της – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Ύστερα από έναν δύσκολο και οδυνηρό χρόνο τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας έγιναν εξυπνότερα. Θα ελέγχουν μας λένε τον κωδικό 4 για παροχή βοήθειας και θα σε Ύστερα από έναν δύσκολο και οδυνηρό χρόνο τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας έγιναν εξυπνότερα. Θα ελέγχουν μας λένε τον κωδικό 4 για παροχή βοήθειας και θα σε Rating: 0

Κύριοι ας είμαστε σοβαροί, έχει και η ψηφοθηρία τα όρια της – του Κώστα Κωστούλα

Κύριοι ας είμαστε σοβαροί, έχει και η ψηφοθηρία τα όρια της – του Κώστα Κωστούλα

Ύστερα από έναν δύσκολο και οδυνηρό χρόνο τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας έγιναν εξυπνότερα.

Θα ελέγχουν μας λένε τον κωδικό 4 για παροχή βοήθειας και θα σε συνοδεύει περιπολικό για να επιβεβαιώσει τον “ισχυρισμό”, ενώ η αστυνομία θα μπορεί να κάνει έλεγχο και σε σπίτια.

Δηλαδή αν κάποιος που φροντίζει ένα συγγενικό του πρόσωπο, αν δεν έχει ιατρικό πιστοποιητικό δεν θα μπορεί να πάει να το βοηθήσει.

Μάθαμε πως σχεδόν 200.000 σχολικά γεύματα καταργήθηκαν και κανείς ούτε ντρέπεται ούτε αναλαμβάνει την ευθύνη. Κανονικά οι κυβερνητικοί ιθύνοντες θα έπρεπε να σκύβουν το βλέμμα μπροστά σε κάθε παιδί. Γιατί εδώ μιλάμε για παιδιά ταλαιπωρημένα.

Βέβαια συμφώνησε ο Πρωθυπουργός με την εκκλησία να πληρώνει αυτός, δηλαδή εμείς οι πολίτες, ένα μέρος από το μισθολόγιο των λαϊκών που εργάζονται στις εκκλησίες.

Στην ουσία η κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει την Εκκλησία της Ελλάδος γιατί αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε και όχι η χρηματοδότηση των σχολικών γευμάτων.

Γιατί η συγκεκριμένη χρηματοδότηση δεν ενισχύει με υγειονομικούς το Ε.Σ.Υ. ειδικά τώρα που υπάρχει ανάγκη;

Η άγνοια και η κατάχρηση εξουσίας συνιστούν δύο από τις μεγαλύτερες απειλές για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή