Κώστας Αγοραστός στην Καλαμπάκα: «Δύναμή μας είναι το έργο μας» Reviewed by Momizat on . «Το έργο μας είναι παρακαταθήκη αξιοπιστίας για τη νέα θητεία» «Στις εκλογές της 18ης Μαΐου οι Θεσσαλοί δεν κρίνουν… διαπιστώσεις. Κρίνουν και συγκρίνουν προτάσ «Το έργο μας είναι παρακαταθήκη αξιοπιστίας για τη νέα θητεία» «Στις εκλογές της 18ης Μαΐου οι Θεσσαλοί δεν κρίνουν… διαπιστώσεις. Κρίνουν και συγκρίνουν προτάσ Rating: 0

Κώστας Αγοραστός στην Καλαμπάκα: «Δύναμή μας είναι το έργο μας»

Κώστας Αγοραστός στην Καλαμπάκα: «Δύναμή μας είναι το έργο μας»

«Το έργο μας είναι παρακαταθήκη αξιοπιστίας για τη νέα θητεία»

«Στις εκλογές της 18ης Μαΐου οι Θεσσαλοί δεν κρίνουν… διαπιστώσεις. Κρίνουν και συγκρίνουν προτάσεις και σχέδια για τη νέα θητεία με βάση φυσικά την αξιοπιστία του καθένα μας», τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Αγοραστός περιοδεύοντας σήμερα στην Καλαμπάκα.

«Μετά τα πρώτα 3,5 χρόνια στην αιρετή περιφέρεια, μπορούμε να κοιτάμε τους Θεσσαλούς στα μάτια: το έργο που μαζί με την τοπική κοινωνία κάναμε είναι η δύναμή μας, είναι παρακαταθήκη αξιοπιστίας για τη νέα θητεία», επισήμανε ο κ. Κ. Αγοραστός και συνέχισε:

«Αν σε 2,5 χρόνια και με το ΕΣΠΑ στο τέλος του, καταφέραμε μαζί με την τοπική κοινωνία να κάνουμε τόσα πολλά, ο καθένας αντιλαμβάνεται τι μπορούμε να πετύχουμε στη νέα θητεία που το νέο ΕΣΠΑ το διαχειριζόμαστε από την αρχή, υπάρχουν νέες δυνατότητες όπως με το γεωργικό και το κοινωνικό ταμείο κι εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Ο κ. Κώστας Αγοραστός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο έργο όπου έγινε από την αιρετή Περιφέρεια και σε συνεργασία με όλους τους φορείς στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας: «Χρηματοδοτούμε, ολοκληρώσαμε και συνεχίζουμε έργα συνολικού προϋπολογισμού 41,7 εκατ. ευρώ, με σχέδιο, προγραμματισμό και με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων. Με τα έργα αυτά στηρίξαμε την τοπική οικονομία και δημιουργήσαμε θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική αγορά.

Τα κυριότερα από αυτά είναι το Φργμα Ληθαίου, η μετατροπή του διατηρητέου Δημοτικού Σχολείου Καστρακίου σε μουσείο γεωλογικών σχηματισμών των Μετεώρων, η κατασκευή της γέφυρας Θεόπετρας, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, η κατασκευή του 5ου Δημοτικού Σχολείου, η κατασκευή του παιδικού σταθμού Βασιλικής, η μονάδα ηλικιωμένων Καλαμπάκας,η βελτίωση της Ε. Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας, η βελτίωση του οδικού Κυκλώματος Μετεώρων, ο εξοπλισμός της υδρευτικής γεώτρησης Κακοπλευρίου, η σύνδεση Ανθούσα-Μπάρος, κ.α.

Αφήστε το σχόλιο σας