Κώστας Αγοραστός στη Φαρκαδόνα: «Έργα ζωής στην Θεσσαλία!» Reviewed by Momizat on . «Με τα έργα, όπως οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι, αφ’ ενός σώζονται ζωές-κι αφ’ ετέρου δίνουν ζωή, εισόδημα, νέες θέσεις εργασίας, στις τοπικές κοινωνίες» «Η Φαρ «Με τα έργα, όπως οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι, αφ’ ενός σώζονται ζωές-κι αφ’ ετέρου δίνουν ζωή, εισόδημα, νέες θέσεις εργασίας, στις τοπικές κοινωνίες» «Η Φαρ Rating: 0

Κώστας Αγοραστός στη Φαρκαδόνα: «Έργα ζωής στην Θεσσαλία!»

Κώστας Αγοραστός στη Φαρκαδόνα: «Έργα ζωής στην Θεσσαλία!»

«Με τα έργα, όπως οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι, αφ’ ενός σώζονται ζωές-κι αφ’ ετέρου δίνουν ζωή, εισόδημα, νέες θέσεις εργασίας, στις τοπικές κοινωνίες»

«Η Φαρκαδόνα και άλλες ανθρώπινες κοινότητες σταματούν να πληρώνουν τον βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο»

«Στην πρώτη θητεία της αιρετής περιφέρειας προχώρησαν για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου 409 έργα προϋπολογισμού 568,59 εκατ. ευρώ»

 

«Έργα ζωής» χαρακτήρισε τα έργα που ολοκλήρωσε και δρομολόγησε η αιρετή περιφέρεια Θεσσαλίας κατά την πρώτη θητεία της ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Αγοραστός μιλώντας σήμερα στη Φαρκαδόνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «για πολλά χρόνια η Φαρκαδόνα καθώς και άλλες ανθρώπινες κοινότητες πλήρωναν ένα βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο. Αθώες ζωές χάθηκαν άδικα λόγω του δρόμου. Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως αιρετή περιφέρεια αναλάβαμε την εξής δέσμευση: μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη θητεία μας, η εθνική οδός Λάρισας – Τρικάλων να είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και προστατευτικό στηθαίο που να εγγυάται την ασφάλεια των μετακινούμενων πολιτών.

Το είπαμε, το κάναμε πράξη. Τα έργα στο μεγαλύτερο μέρος του δρόμου έχουν ολοκληρωθεί κι υπολείπεται ένα πολύ μικρό κομμάτι.

Σήμερα μπορούμε να κοιτάμε τους κατοίκους της Φαρκαδόνας στα μάτια και να δεσμευτούμε ότι στη νέα θητεία μπορούμε όλοι μαζί, με την ίδια αποφασιστικότητα, να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο μας», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός αξιολόγησε ως «έργα ζωής» αυτά που δρομολόγησε και ολοκλήρωσε η αιρετή περιφέρεια καθώς, όπως εξήγησε,

«αφ’ ενός με τα έργα, όπως οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι, σώζονται ζωές,

-κι αφ’ ετέρου δίνουν ζωή, εισόδημα, νέες θέσεις εργασίας στις τοπικές κοινωνίες».

Ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου, δρομολογήθηκαν στην πρώτη θητεία της αιρετής περιφέρειας 409 έργα προϋπολογισμού 568,59 εκατ. ευρώ και εξήγησε ότι με τους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους η τοπική κοινωνία και οικονομία ωφελούνται πολλαπλά:

-«Το βασικότερο είναι ότι πλέον οι πολίτες, ταξιδεύουν με ασφάλεια και πιο γρήγορα.

-Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και γενικότερα οι επαγγελματίες εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο, άρα γίνονται πιο ανταγωνιστικοί, στο να προωθούν τα προϊόντα τους στην αγορά των μεγάλων αστικών κέντρων αλλά και το εξωτερικό.

-Οι επισκέπτες και οι τουρίστες που έρχονται πιο γρήγορα στον τόπο μας, άρα έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους και ως εκ τούτου ισχυρότερο κίνητρο να επισκεφθούν την Θεσσαλία».

Αφήστε το σχόλιο σας