Κώστας Γρηγορίου και Κώστας Πατέρας στην εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης για τις θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . Η Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών - σύμφωνα με πληροφορίες - έχει ολοκληρώσει την προεπιλογή για τα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας , με κριτήρια τους τίτ Η Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών - σύμφωνα με πληροφορίες - έχει ολοκληρώσει την προεπιλογή για τα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας , με κριτήρια τους τίτ Rating: 0

Κώστας Γρηγορίου και Κώστας Πατέρας στην εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης για τις θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας

Κώστας Γρηγορίου και Κώστας Πατέρας στην εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης για τις θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών σύμφωνα με πληροφορίες – έχει ολοκληρώσει την προεπιλογή για τα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας , με κριτήρια τους τίτλους σπουδών, το επιστημονικό έργο, την εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και την κοινωνική-επαγγελματική αναγνώριση.

Δύο είναι τα πρόσωπα που περιλαμβάνει η εισήγηση και συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να οριστούν διοικητές στα δύο νοσοκομεία.

Ο Κώστας Γρηγορίου για το νοσοκομείο Τρικάλων και ο Κώστας Πατέρας για το νοσοκομείο Καρδίτσας .

Ο Κώστας Γρηγορίου είναι ο δ/ντής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας , προερχόμενος από τον κεντρώο χώρο ενώ στις τελευταίες εκλογές είχε ταχθεί ανοικτά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι αδερφός του πρώην προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Τρικάλων Αχιλλέα Γρηγορίου , άνθρωπος χαμηλών τόνων και ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας.

Ο Κώστας Πατέρας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις , πολύ πλούσιο βιογραφικό αλλά και “πολιτικές γωνίες” , επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία μετά το πέρασμα του από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και τους ΑΝ.ΕΛ . Θεωρείται ότι έχει το προβάδισμα στην επιλογή για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Σημαντικότατος ο ρόλος των πολιτικών γραφείων στους δύο νομούς .

Σε καμία περίπτωση υπουργοί , βουλευτές και πολιτευτές δεν ήθελαν σ΄αυτές τις δύο θέσεις υποψηφίους οι οποίοι θα είχαν πολιτικές βλέψεις στο μέλλον .

Ίδωμεν …

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή