Κώστας Μαράβας : Από τον Καραβόπορο μέχρι την Άρτα και τα Γιάννενα όλα λειτούργησαν άψογα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους Reviewed by Momizat on . Παρόλα τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα καταφέραμε για ακόμη μια φορά Ξαναχτύπησε και πάλι ο χιονιάς όλη την περιοχή του Δήμου Πύλης σε πολύ σύντομο διάστημα και Παρόλα τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα καταφέραμε για ακόμη μια φορά Ξαναχτύπησε και πάλι ο χιονιάς όλη την περιοχή του Δήμου Πύλης σε πολύ σύντομο διάστημα και Rating: 0

Κώστας Μαράβας : Από τον Καραβόπορο μέχρι την Άρτα και τα Γιάννενα όλα λειτούργησαν άψογα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Κώστας Μαράβας : Από τον Καραβόπορο μέχρι την Άρτα και τα Γιάννενα όλα λειτούργησαν άψογα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Παρόλα τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα καταφέραμε για ακόμη μια φορά

Ξαναχτύπησε και πάλι ο χιονιάς όλη την περιοχή του Δήμου Πύλης σε πολύ σύντομο διάστημα και αυτή τη φορά τα καιρικά φαινόμενα ήταν πιο έντονα και με μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Πύλης λειτούργησαν άψογα και χωρίς διακοπή και οι εργαζόμενοι σ’ αυτές, έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό στην δύσκολη μάχη με τα χιόνια.

Καταφέραμε να κρατήσουμε το πολλών χιλιομέτρων οδικό δίκτυο ανοιχτό σε όλο το εύρος του Δήμου, από την γέφυρα του Kαραβόπορου μέχρι τα σύνορα με την Άρτα και τα Γιάννενα, χωρίς να αποκλεισθεί ούτε μέτρο από δημοτική έκταση.

Τα συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν συντονισμένα και με αυταπάρνηση και προσήλωση στο καθήκον, έριχναν συνεχώς αλάτι με αλατοδιανομείς και φορτηγά.

Εκτός από τους δρόμους καθαρίστηκαν και όλες οι επιχειρήσεις του δήμου μας και η προσπάθεια θα συνεχιστεί και αύριο.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που εργάστηκαν ακούραστα και αποτελεσματικά για το καλό των συνδημοτών μας και των περιουσιών τους.

Κώστας Μαράβας

Δήμαρχος Πύλης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή