Κώστας Μαράβας : Θα είμαι και τη δεύτερη θητεία ο Δήμαρχος όλων των δημοτών Reviewed by Momizat on . Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους σε εμένα προσωπικά και σε ό Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους σε εμένα προσωπικά και σε ό Rating: 0

Κώστας Μαράβας : Θα είμαι και τη δεύτερη θητεία ο Δήμαρχος όλων των δημοτών

Κώστας Μαράβας : Θα είμαι και τη δεύτερη θητεία ο Δήμαρχος όλων των δημοτών

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους σε εμένα προσωπικά και σε όλο τον συνδυασμό μας «Πρώτα ο άνθρωπος» και την μεγάλη νίκη που μας έδωσαν.

Οι δεσμοί μας με όλους ανεξαιρέτως τους δημότες, ήταν και συνεχίζουν να είναι στενοί, αφού μας συνδέουν κοινοί αγώνες, κοινές προσπάθειες και αγωνίες για την ανάπτυξη και το μέλλον αυτού του τόπου.

Θα είμαι και τη δεύτερη θητεία ο Δήμαρχος όλων των δημοτών και το γραφείο τόσο το δικό μου, όσο και όλων των συνεργατών στη νέα δημοτική αρχή, θα είναι πάντα ανοιχτά στον κάθε δημότη, είτε μας ψήφισε είτε όχι.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συνεργάτες μου και τους υποψηφίους Δημοτικούς μου συμβούλους, για τον ωραίο, καθαρό και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα που δώσαμε όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που στέκεται χρόνια δίπλα μου και στα καλά και στα άσχημα. Τους ευχαριστώ πολύ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή