Κώστας Μαράβας : Προέχουν οι κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού Reviewed by Momizat on . Στην αυτοδιοικητική μου πορεία μέχρι σήμερα, έχω μάθει να είμαι εργατικός, ειλικρινής, υπεύθυνος και χρήσιμος στους συμπολίτες μου. Ενεργώ πάντα με βάση τη νομι Στην αυτοδιοικητική μου πορεία μέχρι σήμερα, έχω μάθει να είμαι εργατικός, ειλικρινής, υπεύθυνος και χρήσιμος στους συμπολίτες μου. Ενεργώ πάντα με βάση τη νομι Rating: 0

Κώστας Μαράβας : Προέχουν οι κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού

Κώστας Μαράβας : Προέχουν οι κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού

Στην αυτοδιοικητική μου πορεία μέχρι σήμερα, έχω μάθει να είμαι εργατικός, ειλικρινής, υπεύθυνος και χρήσιμος στους συμπολίτες μου. Ενεργώ πάντα με βάση τη νομιμότητα και την τάξη. Ποτέ δεν με ενθουσίασαν οι κινήσεις δημιουργίας εντυπώσεων και οι μεγάλες κουβέντες, αντίθετα κυνηγούσα και κυνηγώ πάντα με πάθος την ουσία των πραγμάτων και την αλήθεια.

Και έτσι νομίζω πως πρέπει να είναι ένας σωστός και επιτυχημένος Δήμαρχος, να μάθει να ενεργεί δηλαδή με βάση τη νομιμότητα και το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και να μάθει επίσης να μην λογαριάζει το πολιτικό κόστος, όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό.

Αυτές κατά τη γνώμη είναι οι βασικές αρχές που κάνουν ένα Δήμαρχο να ξεχωρίζει και να τον μνημονεύουν θετικά οι πολίτες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή