Κώστας Μαράβας : Χρειάζεται ψυχραιμία από όλους Reviewed by Momizat on . Για τον προεκλογικό αγώνα στο Δήμο Πύλης και το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας μίλησε σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Για τον προεκλογικό αγώνα στο Δήμο Πύλης και το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας μίλησε σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Rating: 0

Κώστας Μαράβας : Χρειάζεται ψυχραιμία από όλους

Κώστας Μαράβας : Χρειάζεται ψυχραιμία από όλους

Για τον προεκλογικό αγώνα στο Δήμο Πύλης και το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας μίλησε σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Στη δική μου αντίληψη δεν έχει πέσει κάτι ούτε για απειλές ούτε για πιέσεις σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Στην πολιτική πάντως δεν είναι κακό να προσπαθείς να πείσεις κάποιον να είναι μαζί σου, ο καθένας πάει όπου θέλει, όχι όμως να μιλάμε για απειλές. Οι εκλογές είναι για να αποφασίσει ο κόσμος ποιον θα επιλέξει, όλα τα υπόλοιπα είναι για να μην τα παίρνουμε υπόψη.

Χρειάζεται ψυχραιμία από όλους, ειδικά από τους υπόλοιπους  3 υποψηφίους Δημάρχους οι οποίοι είναι νέοι και δεν έχουν ξανασχοληθεί με την πολιτική. Είναι καλό για τη δημοκρατία που υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι, μακάρι και άλλος να βρεθεί. Εγώ πιστεύω ότι είμαι εδώ για να παλέψω για την ανάπτυξη, όλες μου οι επιχειρήσεις είναι στο Δήμο Πύλης, μένω εδώ στο χωριό, και ενώ έχω 5 διαμερίσματα στα Τρίκαλα δεν έμεινα εκεί ούτε μια μέρα. Αυτό δείχνει ότι πονάω τον τόπο μου.

 Για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας δεν υπάρχει ακόμα επίσημη απόφαση, αλλά προς τα εκεί πάμε. Λένε από την πλευρά τους, ο Χήρας και ο Τσιούτσιας, γιατί δεν κρατάμε την τράπεζα, μακάρι να μπορούσα να ανοίξω..δική μου τράπεζα και να την κρατήσω. Εγώ δεν μπορώ να γίνω τραπεζίτης, έκανα κάθε προσπάθεια, μέχρι τον Υπουργό θα πάω αλλά δεν μπορεί να αλλάξει δυστυχώς κάτι.»

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή