Κώστας Μαράβας : Όλα στην ώρα τους και όλα νόμιμα Reviewed by Momizat on . Ως Δήμαρχος Πύλης, κατανοώ απόλυτα τα δικαιολογημένα εν μέρει παράπονα των εκατοντάδων επισκεπτών, Τρικαλινών και ξένων, για την κατάσταση του δρόμου στα ορεινά Ως Δήμαρχος Πύλης, κατανοώ απόλυτα τα δικαιολογημένα εν μέρει παράπονα των εκατοντάδων επισκεπτών, Τρικαλινών και ξένων, για την κατάσταση του δρόμου στα ορεινά Rating: 0

Κώστας Μαράβας : Όλα στην ώρα τους και όλα νόμιμα

Κώστας Μαράβας : Όλα στην ώρα τους και όλα νόμιμα

Ως Δήμαρχος Πύλης, κατανοώ απόλυτα τα δικαιολογημένα εν μέρει παράπονα των εκατοντάδων επισκεπτών, Τρικαλινών και ξένων, για την κατάσταση του δρόμου στα ορεινά του Δήμου μας. Είναι αλήθεια πως δεν περίμενε κανείς τόσο πολύ χιόνι την περιοχή μας. Όμως τόσο ο Δήμος μας, όσο και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες δύο μερόνυχτα, για να κρατηθεί ανοιχτό και σε καλή κατάσταση το οδικό δίκτυο σε αρκετά σημεία του Δήμου Πύλης.

Για το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι, έχω να δηλώσω πως εμείς κάναμε αυτό που επιτάσσει η κείμενη νομοθεσία και είναι σαφής. Αναφέρει ρητά πως τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα λειτουργούν το διάστημα από 1 Δεκεμβρίου έως 31 Μαρτίου του επομένου έτους.

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους με την δέουσα διαφάνεια και νομιμότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή