Κώστας Μαράβας Uber alles..!! Reviewed by Momizat on . Δύο χρόνια περίπου πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους περιφερειακούς Δήμους που η κατάσταση παραμένει θολή για το τι Δύο χρόνια περίπου πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους περιφερειακούς Δήμους που η κατάσταση παραμένει θολή για το τι Rating: 0

Κώστας Μαράβας Uber alles..!!

Κώστας Μαράβας Uber alles..!!

Δύο χρόνια περίπου πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους περιφερειακούς Δήμους που η κατάσταση παραμένει θολή για το τι μέλλει γενέσθαι, σε αυτόν της Πύλης είναι ξεκάθαρη.

Η κυριαρχία της παράταξης “Πρώτα ο Άνθρωπος” του νυν Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα δεδομένου και του νέου εκλογικού νόμου, δείχνει αδιαμφισβήτητη.

Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση όπως και στους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς θεσμούς του νομού, αδυνατεί να προτάξει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι υπάρχοντες συνδυασμοί, θα δυσκολευτούν ακόμη και να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Πάντως o μακροβιότερος άρχοντας της Πόρτας, δεν ασχολείται προς το παρόν με προεκλογικές διαδικασίες, αφού διαθέτοντας μία απόλυτα συμπαγή ομάδα και θητείες στη “πλάτη του” χωρίς ουσιαστικές “γωνίες”, είναι σίγουρος για μια ακόμη νίκη στην επόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση.

Κων. Κουτσονάσιος. 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή