Κώστας Ντόβας MENOYME TΡΙΚΑΛΑ και ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Reviewed by Momizat on . Ως εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά και ως Πρόεδρος Εργαζομένων αρκετά χρόνια εργάστηκα με ζήλο, ευσυνειδησία και ειλικρίνεια σχέσεις μου με τους συναδέ Ως εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά και ως Πρόεδρος Εργαζομένων αρκετά χρόνια εργάστηκα με ζήλο, ευσυνειδησία και ειλικρίνεια σχέσεις μου με τους συναδέ Rating: 0

Κώστας Ντόβας MENOYME TΡΙΚΑΛΑ και ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Κώστας Ντόβας MENOYME TΡΙΚΑΛΑ και ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ως εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά και ως Πρόεδρος Εργαζομένων αρκετά χρόνια εργάστηκα με ζήλο, ευσυνειδησία και ειλικρίνεια σχέσεις μου με τους συναδέλφους αλλά και τους ασθενείς ήταν και είναι μια σχέση φιλική και ανθρώπινη άλλωστε θεωρώ ότι αυτό είναι υποχρέωση όλων εμάς που εργαζόμαστε στον τομέα της υγείας.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποδεικνύει το ενδιαφέρον μου όχι μόνο για τον εργασιακό μου χώρο αλλά και για την πόλη στην οποία ζω οραματιζόμενος και προσπαθώντας για ένα Νοσοκομείο που να προσφέρει για όλους τους πολίτες τις καλύτερες παροχές υγείας αλλά και ως δημότης, μια πόλη καθαρή και ανθρώπινη, φιλική προς το περιβάλλον, ασφαλείς για τα παιδιά μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του πολίτη.
Όλοι εμείς οι πολίτες που ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ενδιαφερόμαστε για το μέλλον αυτού του τόπου και όλοι ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ χτίζουμε το αύριο σήμερα με όραμα και αποφασιστικότητα .
Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το μέλλον και σας καλούμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, τις συνοικίες και τα χωριά μας

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη σας ήταν αυτή που μου δίνει ώθηση να κατέβω ως δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου κ.ΚΩΣΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑ .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή