Κώστας Πατέρας: γελάει και «το παρδαλό κατσίκι» στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Δήλωση Δρ. Κώστας Πατέρα για τα εγκαίνια του ΟΚΑΝΑ στο Γ.Ν.Τρικάλων             Οι Συριζαίοι των Τρικάλων δείχνουν, πως έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» μ’ Δήλωση Δρ. Κώστας Πατέρα για τα εγκαίνια του ΟΚΑΝΑ στο Γ.Ν.Τρικάλων             Οι Συριζαίοι των Τρικάλων δείχνουν, πως έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» μ’ Rating: 0

Κώστας Πατέρας: γελάει και «το παρδαλό κατσίκι» στα Τρίκαλα

Κώστας Πατέρας: γελάει και «το παρδαλό κατσίκι» στα Τρίκαλα

Δήλωση Δρ. Κώστας Πατέρα για τα εγκαίνια του ΟΚΑΝΑ στο Γ.Ν.Τρικάλων

            Οι Συριζαίοι των Τρικάλων δείχνουν, πως έχουν χάσει «τα αυγά και τα καλάθια» μ’ όσα τραγελαφικά και πρωτοφανή διαδραματίζονται στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Φυσικά δεν μιλάμε για τις εκατοντάδες καταγγελίες των εργαζομένων σε βάρος της Διοίκησης, ούτε για την Υποστελέχωση του Ιδρύματος, ούτε για την Υπολειτουργία Κλινικών και ούτε για τον Διχασμό των εργαζομένων σ’ αυτό.

           Αναφερόμαστε στην μεγάλη επικοινωνιακή μπλόφα με τα εγκαίνια του ΟΚΑΝΑ την περασμένη Δευτέρα 8-4-2019. Αυτές οι κινήσεις θυμίζουν την Γκεμπελική προπαγάνδα άλλων δύσκολων εποχών, δεδομένου ότι το έργο αυτό είχε ξαναεγκαινιασθεί και στις 11 Μαίου 2018.

Ολα τα έργα, σημαντικά και ασήμαντα, εγκαινιάζονται ΜΙΑ ΦΟΡΑ, εκτός κι αν ξέχασαν τα πρώτα εγκαίνια…!            

Μ’ αυτά και μ’ αυτά γελάει και «το παρδαλό κατσίκι» στα Τρίκαλα, αφού μάλιστα τα τελευταία εγκαίνια έγιναν με την παρουσία Ευρωβουλευτών, Βουλευτών, Γραμματέων και … Φαρισαίων του ΣΥΡΙΖΑ…! Οι μόνοι που έλειπαν ήταν ο Πετσίτης, ο Καρανίκας, η Νοτοπούλου, η Χατζηγεωργίου και η Ξεπαπαδέα.

Εκτός κι αν σκέπτονται να τους φέρουν και αυτούς στα τρίτα Εγκαίνια…!             Πάντως, ψήφους ας μην περιμένουν ότι θα πάρουν με τέτοιες αστειότητες, αφού και δημοσκοπικά … καταποντίζονται.

Το μόνο που θα τους μείνει, μετά τις Εθνικές Εκλογές, θα ναι οι κορδέλες, τα ψαλίδια και οι φωτογραφίες….!

            Γιατί; Γιατί «όταν οι λαοί ξυπνούν οι τύραννοι πεθαίνουν» και οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει και μάλιστα με πολύ άγριες διαθέσεις.

Δρ. Κώστας Πατέρας

D. Ed., M. Ed., Ph.D.

πολιτευτής

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή