«Κώστας Σκρέκας: Δυνατά για τα Τρίκαλα, Μπροστά για την Ελλάδα» Reviewed by Momizat on . Η ισχυρή υποψηφιότητα για τα Τρίκαλα ακούει στο όνομα Κώστας Σκρέκας. Με σύνθημα «Πάμε μαζί. Δυνατά για τα Τρίκαλα. Μπροστά για την Ελλάδα» μπαίν Η ισχυρή υποψηφιότητα για τα Τρίκαλα ακούει στο όνομα Κώστας Σκρέκας. Με σύνθημα «Πάμε μαζί. Δυνατά για τα Τρίκαλα. Μπροστά για την Ελλάδα» μπαίν Rating: 0

«Κώστας Σκρέκας: Δυνατά για τα Τρίκαλα, Μπροστά για την Ελλάδα»

«Κώστας Σκρέκας: Δυνατά για τα Τρίκαλα, Μπροστά για την Ελλάδα»

Η ισχυρή υποψηφιότητα για τα Τρίκαλα ακούει στο όνομα Κώστας Σκρέκας. Με σύνθημα «Πάμε μαζί. Δυνατά για τα Τρίκαλα. Μπροστά για την Ελλάδα» μπαίνει στην προεκλογική περίοδο ο Βουλευτής της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός.

Ήδη κυκλοφορεί το νέο του φυλλάδιο μέσα από το οποίο γίνεται αναφορά σε όσα πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια και στους στόχους που βάζει για το μέλλον.

Γίνεται ιδιαίτερα μνεία στα σημαντικά έργα που προώθησε το διάστημα που διετέλεσε Υπουργός Ανάπτυξηςκαι θέτει τις προτεραιότητες για νέες επενδύσεις στην Π.Ε. Τρικάλων, ολοκλήρωση των έργων υποδομής και στρατηγική στήριξης των επιχειρηματιών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα.

Ο  Κώστας Σκρέκας καλεί σε κοινή πορεία όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές, με σύνθημα «Δυνατά για τα Τρίκαλα. Μπροστά για την Ελλάδα» και ζητάει ισχυρή στήριξη για να τους εκπροσωπήσει στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή