Κώστας Σκρέκας: Επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου Reviewed by Momizat on . Μιλώντας στην διαδικτυακή εκδήλωση Regional Growth Conference με θέμα «Ανάπτυξη του δικτύου Φυσικού Αερίου & Περιφερειακή Ανάπτυξη», ο Υπουργός Ενέργειας κα Μιλώντας στην διαδικτυακή εκδήλωση Regional Growth Conference με θέμα «Ανάπτυξη του δικτύου Φυσικού Αερίου & Περιφερειακή Ανάπτυξη», ο Υπουργός Ενέργειας κα Rating: 0

Κώστας Σκρέκας: Επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου

Κώστας Σκρέκας: Επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου

Μιλώντας στην διαδικτυακή εκδήλωση Regional Growth Conference με θέμα «Ανάπτυξη του δικτύου Φυσικού Αερίου & Περιφερειακή Ανάπτυξη», ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος αναφέρθηκε εκτενώς στην μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και στο πως το φυσικό αέριο, θα διαδραματίσει τις επόμενες δεκαετίες καθοριστικό ρόλο σε γεωστρατηγικό επίπεδο αλλά και στην εθνική μας προσπάθεια για την ενεργειακή μετάβαση που στόχο έχει την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Η εξασφάλιση – τόνισε ο Κώστα Σκρέκα – επάρκειας και σταθερότητας στο δίκτυο φυσικού αερίου με σκοπό τη στήριξη της ηλεκτροπαραγωγής αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Το 10ετές πρόγραμμα ανάπτυξης του ΔΕΣΦΑ περιλαμβάνει επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ, ενώ το επικαιροποιημένο πλάνο ανάπτυξης της ΔΕΔΑ προβλέπει την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 300 εκατ. ευρώ την επόμενη 5ετία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή