"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.3 C
Trikala

Κώστας Σκρέκας: Η σταθερότητα με ΝΔ είναι μονόδρομος για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Η σταθερότητα με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος και προϋπόθεση προόδου για τη χώρα», υπογράμμισε ομιλίες του σε κοινότητες του νομού Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται με αμείωτους ρυθμούς κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων, συναντώντας συμπολίτες του, με τους οποίους έχει ουσιαστικές συζητήσεις για το πραγματικό διακύβευμα των προσεχών εκλογών.

Ο κ. Σκρέκας μίλησε και για τις πολιτικές μείωσης φόρων κατά τη διάρκεια της τετραετούς διακυβέρνησης, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η κατάργηση του φόρου γονικών παροχών, ενώ επισήμανε ότι: «Τη νέα τετραετία, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν και πάλι, θα προχωρήσουμε σε νέες μειώσεις φόρων, καθώς οι πολιτικές μας αυτές τόνωσαν την ανάπτυξη και δημιούργησαν θέσεις εργασίας».

Ο Κώστας Σκρέκας, ζήτησε από τους συμπολίτες του να στηρίξουν αποφασιστικά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απτά αποτελέσματα, για το σύνολο των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης