"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Κώστας Σκρέκας: «Με 80 έργα, αξίας 180 εκ. ευρώ, αλλάζουμε τη ζωή των πολιτών στα Τρίκαλα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των Τρικαλινών αναφέρθηκε στην ομιλία του στο συνέδριο TRIKALA#2030, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

«Με 80 έργα, ύψους 180 εκατ. ευρώ για τα Τρίκαλα, δημιουργούμε όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε οι νέοι να παραμείνουν στον τόπο μας. Με συγκεκριμένο σχέδιο, που εφαρμόζουμε στην πράξη, προωθούμε τον στόχο μας: οι κάτοικοι των Τρικάλων να μπορούν να ζουν όμορφα, να ονειρεύονται και να δημιουργούν», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Σκρέκας.

Ο Τρικαλινός Υπουργός αναφέρθηκε σε εμβληματικά έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, όπως τις πολυάριθμες αστικές αναπλάσεις, ποδηλατοδρόμους και πεζοδρόμους, ύψους 30 εκατ. ευρώ, αλλά και τα έργα διαχείρισης λυμάτων, ύψους 60 εκατ. ευρώ. «Πρόσφατα ανακοινώσαμε για τα Τρίκαλα, σημαντικά έργα διαχείρισης υγρών αποβλήτων, ύψους 20 εκατ. ευρώ, για τους οικισμούς στα Μεγάλα Καλύβια, τον Πλάτανο, το Ρίζωμα, αλλά και την Πύλη».

Αναφερόμενος στο μεγαλύτερο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ 2021», ο κ. Σκρέκας είπε πως εντάχθηκαν περίπου 2.800 τρικαλινά νοικοκυριά, καθώς επίσης πως υπήρξε σημαντικό όφελος για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Κλείνοντας, ο Τρικαλινός Υπουργός τόνισε πως «η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην ελληνική περιφέρεια και για αυτό το σκοπό η Κυβέρνηση τη στηρίζει εμπράκτως, με τη διάθεση πάνω από 10 δισ. μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για έργα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και την ενέργεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης