Κώστας Σκρέκας: Ναι στα υπεράκτια αιολικά πάρκα Reviewed by Momizat on . Για τις καθοριστικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσει και η χώρα μας στην προσπάθεια ανάσχεσης της κλιματικής αλλαγής, με τη μετάβαση σε ένα πιο «πράσινο» Για τις καθοριστικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσει και η χώρα μας στην προσπάθεια ανάσχεσης της κλιματικής αλλαγής, με τη μετάβαση σε ένα πιο «πράσινο» Rating: 0

Κώστας Σκρέκας: Ναι στα υπεράκτια αιολικά πάρκα

Κώστας Σκρέκας: Ναι στα υπεράκτια αιολικά πάρκα

Για τις καθοριστικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσει και η χώρα μας στην προσπάθεια ανάσχεσης της κλιματικής αλλαγής, με τη μετάβαση σε ένα πιο «πράσινο» και καθαρό ενεργειακό μείγμα αποτελεί το μεγάλο μας στοίχημα ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Σε διαδικτυακή ημερίδα, που διοργάνωσε η ΕΛΕΤΑΕΝ ο Κωστας Σκρέκας τόνισε ότι το υπουργείο βρίσκεται στην κατεύθυνση για τη δημιουργία ενός νέου, ολιστικού θεσμικού πλαισίου για τη δημιουργία υπεράκτιων αιολικών πάρκων .

Η προετοιμασία -είπε- των σχετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών, που θα αφορούν και στην αποθήκευση ενέργειας, έχει ήδη ξεκινήσει και προχωράει με ταχείς ρυθμούς.

Στόχος μου είναι να είμαστε έτοιμοι, έως τον Ιούνιο, να κατατεθούν στη Βουλή προς ψήφιση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή