Κώστας Σκρέκας προς Φανή Τζέλη: Φανή, η προσπάθεια σου μας γεμίζει με περηφάνια και αισιοδοξία Reviewed by Momizat on . Ο Κώστας Σκρέκας υποδέχτηκε και συνεχάρη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την Τρικαλινή πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο, Φανή Τζέλη, μαζί με τον προπονητ Ο Κώστας Σκρέκας υποδέχτηκε και συνεχάρη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την Τρικαλινή πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο, Φανή Τζέλη, μαζί με τον προπονητ Rating: 0

Κώστας Σκρέκας προς Φανή Τζέλη: Φανή, η προσπάθεια σου μας γεμίζει με περηφάνια και αισιοδοξία

Κώστας Σκρέκας προς Φανή Τζέλη: Φανή, η προσπάθεια σου μας γεμίζει με περηφάνια και αισιοδοξία

Ο Κώστας Σκρέκας υποδέχτηκε και συνεχάρη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την Τρικαλινή πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο, Φανή Τζέλη, μαζί με τον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη.

Ο Τρικαλινός Υπουργός μαζί με την αθλήτρια του τάε κβον ντο και τον προπονητή της συνομίλησαν αρκετή ώρα για το απαιτητικό πρόγραμμα των προπονήσεων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Ο Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι «οι διακρίσεις, το ταλέντο και η προσπάθεια της Φανής, μας γεμίζουν με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε στο πλευρό της». 

Η σπουδαία Τρικαλινή αθλήτρια, με καταγωγή από το Μεγαλοχώρι, προετοιμάζεται εντατικά αυτή την περίοδο για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή