Κώστας Σκρέκας: Τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα κάνει η ΔΕΗ Reviewed by Momizat on . Στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN αναφέρθηκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος για τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες από την αύξηση μετοχικού κεφαλα Στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN αναφέρθηκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος για τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες από την αύξηση μετοχικού κεφαλα Rating: 0

Κώστας Σκρέκας: Τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα κάνει η ΔΕΗ

Κώστας Σκρέκας: Τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα κάνει η ΔΕΗ

Στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN αναφέρθηκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος για τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα κάνει η ΔΕΗ.

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – «μαμούθ» της ΔΕΗ. Επίσης, μίλησε για την αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου λέγοντας πως θα υπάρχει αύξηση κατά 20% στο επίδομα θέρμανσης.

Με τα 750 εκατ. ευρώ που θα αντλήσει η επιχείρηση και τα 1,3 δισ. ευρώ από την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ, τόνισε ο Κώστας Σκρέκας , η ΔΕΗ θα επενδύσει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με τις οποίες θα αντικαταστήσει την ακριβή λιγνιτική παραγωγή.

Με τον τρόπο αυτόν, θα προσφέρει φτηνότερο ρεύμα στους καταναλωτές, θα ενισχύσει την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας και θα εξασφαλίσει τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας.

Το Δημόσιο θα διατηρήσει τον έλεγχο και θα έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις μεγάλες στρατηγικές αποφάσεις.

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή